Hinta Alkossa
45,50 €
Ruokasuositukset Grilliruoka Jälkiruoka Mausteiset makkarat Nautiskelujuoma Noutopöytä Seurustelu Tulinen
Väri
Kellertävä.
Tuoksu
Hedelmäinen ja raikas. Sitrusmauista erottuvat appelsiini ja greippi. Lisäksi tuoksussa agaavea, vaniljaa ja puun vivahteita. Tasapainoinen.
Maku
Tuote on raikkaan hedelmäinen ja miellyttävän rodukas ja siinä on sitruksisuutta ja kevyttä mausteisuutta. Pitkässä jälkimaussa yhdistyvät agaaven makeus, vanilja ja puun vivahteet.
Alkoholisuus
Lämmin
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Meksiko
Alue
Los Altos, Jalisco
Tuottaja
Pernod Ricard Mexcio
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 70 cl
Alkoholi 0 g
Alkoholi, annoskoko 0 g
Alkoholia 38 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Tynnyri
Amerikkalainen tammitynnyri
Litrahinta
64,26 €/l
Alkon tuotekoodi
123267
EAN
80432105528
SKU
600049
Korkkityyppi
Muu
Pulloja / laatikko
6 kpl
Täyteläisyysaste
Täyteläinen
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
0
210
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
Hiilihydraatti
0,00g
0,00g
-josta sokereita
0,00g
0,00g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
Agaave kasvi, vesi / Tequila, water. ,

Nykypäivän tequila perinteitä vaalien

Olmeca Altos Reposado on 100-prosenttisesti siniagaavesta valmistettu super premium tequila, nimensä mukaisesti Los Altoksen tequila-alueelta Meksikosta. Tuotteen ovat kehittäneet maailmankuulut baarimestarit Henry Besant ja Dré Masso yhteistyössä Olmecan maestro tequilero Jesús Hernándezin kanssa. Tyylinsä arvostettuna edustajana Olmeca Altos Reposado on saanut useita kansainvälisiä palkintoja. Se on käsityönä valmistettu ja luotettavasti korkealaatuinen.

Olmeca Altos on yksi harvoja tequilataloja maailmassa, joka kerää suurimman osan agaaveistaan itse. Sadonkorjuusta vastaavat työhön erikseen nimetyt ”jimadoret”, joilla on sukupolvien kokemus agaavekasvien käsittelemisestä. Agaavet kypsytetään perinteisissä tiiliuuneissa ja murskataan vulkaanisen kiven avulla 500-vuotista tahona-prosessia käyttäen. Käyminen tapahtuu oman hiivan avulla. Tislaaminen pienissä kuparikattiloissa ja ikäännytys vanhoissa tammitynnyreissä 8 – 10 kuukauden ajan.

Tahona-prosessin ja ikäännyttämisen lisäksi Olmeca Altoksen laaja-alaiseen makuprofiiliin vaikuttavat Jaliscon runsasmineraalinen ja vulkaaninen maaperä sekä ainutlaatuinen ilmasto. Tuote on raikkaan hedelmäinen ja miellyttävän rodukas ja siinä on sitruksisuutta ja kevyttä mausteisuutta. Pitkässä jälkimaussa yhdistyvät agaaven makeus, vanilja ja puun vivahteet.

Sopii cocktaileihin ja sellaisenaan jäiden kanssa nautittavaksi. Olmeca Altos drinkki ideoita löydät täältä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!