Perrier Jouet Belle Epoque

Perrier-Jouët Belle Epoque

“Luksussamppanja design-pullossa”

Hinta Alkossa

149,99 €

Rypäle

Väri

Vaaleankeltainen, jossa hieman vihertävyyttä.

Tuoksu

Runsas, sitruunaa, persikkaa, päärynää sekä greippiä, aavistus pähkinää ja marsipaania.

Maku

Keskitäyteläinen, harmoninen, kehittynyt, suutuntumalta pehmeä, intensiteetiltään syvä. Hedelmäinen ja pehmeän mineraalinen. Pehmeät, silkkiset kuplat. Monivivahteinen ja poikkeuksellisen pitkä jälkimaku.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
AC Champagne
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alkon tilausvalikoima, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
12,50 %
Hintaryhmä:
n. 149 €
Litrahinta:
199,85 €
Alkon tuotekoodi:
925877
EAN:
3113880104212
Sokeripitoisuus:
10,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva
Rypäleosuudet:
50 % Chardonnay, 45 % Pinot Noir, 5 % Pinot Meunier

Luksussamppanja design-pullossa

Perrier-Jouëtin synty ulottuu vuoteen 1811, jolloin korkintekijä Pierre-Nicolas-Marie Perrier nai Adèle Jouëtin. 1900-luvun alkuun mennessä talo oli investoinut lukuisiin tarhoihin ja vienti kasvoi Englantiin. Perrier-Jouët -samppanjan laadun ja persoonallisuuden takana ovat laadukkaat Cramantin Grand Cru- tarhat sekä runsas Chardonnayn käyttö, joka antaa viinille eleganttisuutta, keveyttä ja raikkautta. Erityisesti Perrier-Jouët Belle Epoque kuvaa samppanjatalon eleganttia tyyliä, josta vastaa talon pitkäaikainen kellarimestari Hervé Deschamps. Samppanjaa on kypsytetty 6 vuotta kellareissa, ja siihen lisätyn sokerin (dosage) määrä on 10 grammaa. Se mahdollistaa viinin luonnollisten aromien esilletulon.

Samppanja myydään kuuluisassa kukkapullossa, joka syntyi vuonna 1902, kun Art-Nouveau lasimestari Emilie Gallén suunnitteli kauniit emaloidut anemonet. Malli oli unohduksissa talon kätköissä 1960-luvun lopulle asti, jolloin se tuotiin uudestaan markkinoille Belle Epoque-samppanjan lanseerauksen yhteydessä.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös