Perrier-Jouët Grand Brut

“Elegantti huippusamppanja”

Hinta Alkossa

49,99 €

Rypäle

Väri

Vaaleankeltainen

Tuoksu

Raikas, vihreää omenaa ja persikkaa

Maku

Raikas, aavistus hunajaa ja paahteisuutta sekä ananasta.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
12,00 %
Hintaryhmä:
n. 49 €
Litrahinta:
66,52 €
Alkon tuotekoodi:
907677
EAN:
3113880103819
Sokeripitoisuus:
10,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva
Rypäleosuudet:
20 % Chardonnay, 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot Meunier

Eleganttia huippusamppanjaa

Perrier-Jouëtin samppanjatalon synty ulottuu vuoteen 1811, jolloin korkintekijä Pierre-Nicolas-Marie Perrier nai Adèle Jouëtin. 1900-luvun alkuun mennessä talo oli investoinut lukuisiin tarhoihin ja vienti kasvoi Englantiin. Perrier-Jouët -samppanjan laadun ja tyylin takana on runsas Chardonnayn käyttö, joka antaa viinille eleganttisuutta, keveyttä ja raikkautta. Erityisesti Perrier-Jouët Belle Epoque kuvaa samppanjatalon eleganttia ja silkkistä tyyliä, josta vastaa talon pitkäaikainen kellarimestari Hervé Deschamps.

Perrier-Jouët Grand Brut cuvee-samppanja on talon tyylin mukaisesti raikas, kukkainen ja miellyttävän mineraalinen. Valmistuksessa on käytetty 12-14 % reserve-viinejä. Kolmen vuoden kellarikypsytyksen jälkeen Grand Brutiin lisätään makeutus, noin 10 g/l.

Perrien-Jouët Grand Brut sopii nautittavaksi kevyiden kalaruokien kuten kampasimpukoiden, ostereiden sekä vaalean lihan kera. Myös kevään ja kesän vihanneksia, kuten parsaa ja porkkanaa sisältävät ruoat sopivat mainiosti Grand Brutin kanssa.

Alko verkkokauppalinkki