Havana Club International

Kuuba
Havana International valmistaa kuubalaisia huippurommeja.

Rommin tärkeä ainesosa sokeriruoko löysi aikoinaan suotuisat kasvuolosuhteet Kuubasta, josta kehittyikin yksi maineikkaimmista rommintuottajista aina Castron valtaantuloon saakka. Kuubalaisen rommin salaisuus piilee raaka-aineen aromikkuudessa ja korkeassa sokeripitoisuudessa - tai sitten siinä ainutlaatuisessa tunnelmassa, jonka juoma välittää nauttijalleen.

Havana Club -rommin ja sen valmistajan Havana Club Internationalin monivaiheinen historia ulottuu aina vuoteen 1878. Tänä päivänä yhtiö on osittain Pernod Ricard Groupin omistama ja konserni vastaa kokonaan Havana Club-rommin jakelusta ympäri maailmaa.

Havana Club -rommit on vanhennettu luonnollisesti ilman keinotekoisia lisäaineita. Rommit ovat saaneet värinsä amerikkalaisista vaaleista tammitynnyreistä, joita on käytetty ensin Bourbonin valmistukseen. Kaikille Havana Club -tuoteperheen rommeille on tärkeää tämä tynnyreissä vanheneminen eli ikäännyttäminen, joka tapahtuu edelleenkin ideaaleissa ilmasto-olosuhteissa, meren läheisyydessä Santa Cruz del Nortessa.