Podcast: Viinivieraissa Aamukahvilla -Henriikka ja Kahlúa-kahvicocktailit

KUUNTELE JAKSO KLIKKAAMALLA YLLÄ OLEVAA NUOLTA TAI SUPLASSA

Viinivieraissa-podcast: Aamukahvilla -Henriikka ja Kahlua-kahvicocktailit

Kahvicocktailit ovat maailmalla niin trendikkäitä, että esimerkiksi Australiassa Kahlúa Espresso Martini on jouduttu sadoissa baareissa laittamaan tarjoiltavaksi hanasta, jotta baarimikot ehtivät tarjoilla sitä riittävän nopeaan. Aamukahvilla-blogin Henriikka on Viinivieraissa keskustelemassa siitä, miten kahvicocktailkulttuuri on Suomessa muuttumassa makeista ja kuumista drinkeistä raikkaisiin, kylmiin cocktaileihin.

Henriikka ja Janica ottavat podcastissa Kahlúa Espresso Martini -sheikkauskisan, ja demonstroivat, kuinka tämän herkullisen ja maailmalla niin trendikkään cocktailin saa helposti valmistettua myös kotioloissa. Kuuntele myös muita ideoita kotibaariin.

Keskustele Instagramissa @juomavinkki ja poimi kahvicocktailreseptiikkaa sekä vinkkejä kahvicocktailien valmistukseen alla olevista artikkeleista.

Tilaa sivun alalaidasta Juomavinkin uutiskirje, ja saat säännöllisesti sähköpostiisi tietoja viineistä, ruuista ja cocktaileista.

Viinivieraissa on Juomavinkki.fi -sivuston podcast-sarja, jossa nimensä mukaisesti sekä keskustellaan viineistä että maistellaan viinejä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Nappaa Anni Hautalan vinkit juhlaviinien valintaan, ota oppia, miten Sami Kuronen saa arkiruokailustakin kaunista ja kuuntele, missä hetkissä JVG:n artistit valitsevat pullon Mumm-samppanjaa. Inspiroidu lisäksi tämän hetken kuumimpien viini- ja cocktailtrendien parissa ja valmista kotona Zonin Prosecco-cocktail Janni Hussin tyyliin.

Podcast-sarjan juontaa ruokatoimittaja ja viininystävä, Savusuolaa-blogin Janica Brander.