Resepti

Alkoholiton Bellintea

Alkoholiton Bellintea

grocery 8 ainesosat

person Edistynyt

Ainesosat

  • 40 ml Tee-persikkapyre*
  • 120 ml Alkoholiton Gran Campo Viejo Sparkling 0 % -kuohuviini
  •   Sitruuna, eteeristä öljyä tai persikkalohko
  •    Tee-persikkapyreeseen:
  •   Säilykepersikoita
  •   Kylmäuutettua Keisarin Morsian -teetä
  •   Sokerisiirappia tai säilykepersikoiden siirappinen mehu
  •    
Alkoholiton Bellintea
Menetelmä

Ainesosat

  • 40 ml Tee-persikkapyre*
  • 120 ml Alkoholiton Gran Campo Viejo Sparkling 0 % -kuohuviini
  •   Sitruuna, eteeristä öljyä tai persikkalohko
  •    Tee-persikkapyreeseen:
  •   Säilykepersikoita
  •   Kylmäuutettua Keisarin Morsian -teetä
  •   Sokerisiirappia tai säilykepersikoiden siirappinen mehu
  •    

Vaihe 1

Aloita jo edellisenä päivänä valmistamalla kylmäuutettu Keisarin Morsian tee: mittaa yksi ruokalusikallinen Keisarin Morsian Teetä per 100 ml vettä suljettavaan astiaan. Anna teen uuttua jääkaapissa yön yli. Siivilöi tee huolella.

Vaihe 2

Valmista tee-persikkapyree: mittaa blenderiin neljä säilykepersikan puolikasta, 1 dl kylmäuutettua teetä ja 0,5 dl sokerisiirapia tai säilykepersikoiden siirappia. Sekoita puolilla tehoilla tasaiseksi pyreeksi.

Vaihe 3

Viilennä kaikki raaka-aineet ennen tarjoilua.

Vaihe 4

Mittaa pyre ja noin puolet tarvittavasta alkoholittomasta kuohuviinistä hämmennyslasiin tai muuhun astiaan.

Vaihe 5

Lisää jäät ja hämmennä hennosti, jotta raaka-aineet sekoittuvat, viilenevät ja kovimmat kuohut rauhoittuvat.

Vaihe 6

Siivilöi tarjoilulasiin ja kaada päälle loputkin kuohuviinistä.

Vaihe 7

Koriste ei ole tarpeellinen, mutta päälle voi puristaa sitruunanmehua, eteerisiä öljyjä tai leikata lohkon persikkaa. Resepti ja kuva: @kotibaari, Mika Koivula

Vaihe 1

Aloita jo edellisenä päivänä valmistamalla kylmäuutettu Keisarin Morsian tee: mittaa yksi ruokalusikallinen Keisarin Morsian Teetä per 100 ml vettä suljettavaan astiaan. Anna teen uuttua jääkaapissa yön yli. Siivilöi tee huolella.

Vaihe 2

Valmista tee-persikkapyree: mittaa blenderiin neljä säilykepersikan puolikasta, 1 dl kylmäuutettua teetä ja 0,5 dl sokerisiirapia tai säilykepersikoiden siirappia. Sekoita puolilla tehoilla tasaiseksi pyreeksi.

Vaihe 3

Viilennä kaikki raaka-aineet ennen tarjoilua.

Vaihe 4

Mittaa pyre ja noin puolet tarvittavasta alkoholittomasta kuohuviinistä hämmennyslasiin tai muuhun astiaan.

Vaihe 5

Lisää jäät ja hämmennä hennosti, jotta raaka-aineet sekoittuvat, viilenevät ja kovimmat kuohut rauhoittuvat.

Vaihe 6

Siivilöi tarjoilulasiin ja kaada päälle loputkin kuohuviinistä.

Vaihe 7

Koriste ei ole tarpeellinen, mutta päälle voi puristaa sitruunanmehua, eteerisiä öljyjä tai leikata lohkon persikkaa. Resepti ja kuva: @kotibaari, Mika Koivula