Resepti
Alkoholiton Campomilla 75
grocery 9 ainesosat
person Edistynyt
Ainesosat
- 20 ml Sitruunamehu
- 20 ml Camomillasiirappi*
- 40 ml Ceder's Crisp alkoholiton gini
- Top up Campo Viejo 0% -alkoholiton kuohuviini
- Sitruunankuori
- Camomillasiirappiin:
- 100 ml Vesi
- 1 pussi Kamomillatee
- Taloussokeri
Menetelmä
Ainesosat
- 20 ml Sitruunamehu
- 20 ml Camomillasiirappi*
- 40 ml Ceder's Crisp alkoholiton gini
- Top up Campo Viejo 0% -alkoholiton kuohuviini
- Sitruunankuori
- Camomillasiirappiin:
- 100 ml Vesi
- 1 pussi Kamomillatee
- Taloussokeri
Vaihe 1
Aloita jo edellisenä päivänä camomillasiirapin valmistus: kylmäuuta, yksi pussi kamomillateetä per 100 ml vettä jääkaapissa yön yli. Poista teepussit ja kaada kylmäuutettu tee kattilaan. Lisää samassa suhteessa taloussokeria kuin kylmäuutettua teetä. Lämmitä kunnes sokeri on imeytynyt nesteeseen. Pullota ja säilytä kylmässä.
Vaihe 2
Laita shakeriin sitruunamehu, camomillasiirappi ja Ceder's Crisp. Ravista.
Vaihe 3
Siivilöi cockail-lasiin.
Vaihe 4
Kaada päälle alkoholiton Campo Viejo 0 % -kuohuviini.
Vaihe 5
Koristele mocktail sitruunankuorella. Resepti ja kuva: @kotibaari, Mika Koivula
Vaihe 1
Aloita jo edellisenä päivänä camomillasiirapin valmistus: kylmäuuta, yksi pussi kamomillateetä per 100 ml vettä jääkaapissa yön yli. Poista teepussit ja kaada kylmäuutettu tee kattilaan. Lisää samassa suhteessa taloussokeria kuin kylmäuutettua teetä. Lämmitä kunnes sokeri on imeytynyt nesteeseen. Pullota ja säilytä kylmässä.
Vaihe 2
Laita shakeriin sitruunamehu, camomillasiirappi ja Ceder's Crisp. Ravista.
Vaihe 3
Siivilöi cockail-lasiin.
Vaihe 4
Kaada päälle alkoholiton Campo Viejo 0 % -kuohuviini.
Vaihe 5
Koristele mocktail sitruunankuorella. Resepti ja kuva: @kotibaari, Mika Koivula