Resepti
Hugo
grocery 5 ainesosat
person Aloittelija
Ainesosat
- 8 cl Campo Viejo Cava Brut Reserva
- 4 cl Seljankukkamehu
- 4 cl Soodavesi
- Jäitä
- Tuoretta minttua
Menetelmä
Ainesosat
- 8 cl Campo Viejo Cava Brut Reserva
- 4 cl Seljankukkamehu
- 4 cl Soodavesi
- Jäitä
- Tuoretta minttua
Vaihe 1
Mittaa lasiin seljankukkamehu ja täytä lasi jäillä.
Vaihe 2
Kaada päälle kuohuviini ja tilkka soodavettä. Sekoita kevyesti.
Vaihe 3
Koristele drinkki tuoreilla mintunlehdillä.
Vaihe 1
Mittaa lasiin seljankukkamehu ja täytä lasi jäillä.
Vaihe 2
Kaada päälle kuohuviini ja tilkka soodavettä. Sekoita kevyesti.
Vaihe 3
Koristele drinkki tuoreilla mintunlehdillä.
Historia
Hugo sai alkunsa Italian Etelä-Tirolista vuonna 2005. Alun perin Roland Gruber loi Hugon moderniksi versioksi perinteisestä Spritz Venezianosta, mutta katkeron sijasta hän käytti sitruunamelissasiirappia ja lisäsi juomaan minttua. Kappas vaan, Hugosta tuli hitti, ja nyt se on yksi kesän suosikkidrinkeistämme – tai miksipä ei talvella!
Millainen kuohuviini?
Cavan pirteät kuplat ja raikas sitruksisuus sopivat hyvin Hugon pohjaksi. Koska Hugoon käytetään myös kukkean makeaa seljankukkaa, kannattaa kuohuviiniksi valita kuiva tuote.
Millainen lasi?
Hugo tarjoillaan tyypillisesti viinilasista, mutta myös on the rocks -lasi toimii hyvin. Varmista, että lasissa on riittävästi tilaa sekä jääpaloille että juomalle.