Resepti
Picante de la Casa

Rohkea ja aromaattinen Picante de la Casa yhdistää tequilan pehmeyden, tuoreen limen raikkauden ja jalapeñon tulisen säväyksen. Korianteri tuo juomaan yrttisen vivahteen, joka tekee tästä cocktailista monitasoisen ja mielenkiintoisen.
timer 6 minuuttia
grocery 5 ainesosat
person Keskitaso
Ainesosat
- 6 cl Tequila Reposado
- 1 viipale punaista chiliä
- 3 korianterin lehteä
- 2 cl agavesiirappi
- 3 cl limemehu

Menetelmä
Ainesosat
- 6 cl Tequila Reposado
- 1 viipale punaista chiliä
- 3 korianterin lehteä
- 2 cl agavesiirappi
- 3 cl limemehu
Vaihe 1
Esijäähdytä Old-fashioned -lasi.
Vaihe 2
Murskaa chiliviipale ja korianteri shakerin pohjalla.
Vaihe 3
Lisää tequila, agavesiirappi ja limemehu.
Vaihe 4
Ravista jääpalojen kanssa voimakkaasti.
Vaihe 5
Siivilöi lasiin, jossa on jäitä.
Vaihe 6
Koristele chiliviipaleella.
Vaihe 1
Esijäähdytä Old-fashioned -lasi.
Vaihe 2
Murskaa chiliviipale ja korianteri shakerin pohjalla.
Vaihe 3
Lisää tequila, agavesiirappi ja limemehu.
Vaihe 4
Ravista jääpalojen kanssa voimakkaasti.
Vaihe 5
Siivilöi lasiin, jossa on jäitä.
Vaihe 6
Koristele chiliviipaleella.
Jos etsit cocktailia, joka yhdistää raikkauden, tulisuuden ja hienostuneen aromin, Picante de la Casa on täydellinen valinta. Nykyinen Spicy Margarita -mania juontaa juurensa Soho House’n Picante de la Casaan, joka luotiin Yhdysvalloissa noin kymmenen vuotta sitten. Vaikka drinkki sai alkunsa siellä, sen suosio on levinnyt laajemmin vasta viime vuosina. Picante de la Casa on helppo toteuttaa ja se hyödyntää Margaritan suosiota.
Vinkki!
Murskaa chili ja korianteri kevyesti shakerin pohjalla, jotta maut vapautuvat tasapainoisesti. Liian voimakas murskaus voi tehdä juomasta kitkerän.