35 South Organic Blend

“Hyvälle pihville ja nautiskeluun.”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

10,48 €

Rypäle

Väri

Runsaanpunainen.

Tuoksu

Tummien marjojen sävyttämä, mausteinen ja tamminen.

Maku

Täyteläinen, notkea, kuningatarhillomainen, runsaan mustaherukkainen, pehmeän mausteinen, hennon paprikainen, miellyttävän tanniininen. 

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
14,00 %
Hintaryhmä:
10-11 €
Litrahinta:
13,84 €
Alkon tuotekoodi:
459277
EAN:
7804300133283
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Luomu:
Kyllä
Rypäleosuudet:
Cabernet Sauvignon 70%, Carmenère 15%, Merlot 15%

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2012 -opas arvioi viinin laadukkaksi ja hyvin tehdyksi viiniksi, joka sopii myös juhlaan. Viini on edullinen ostos ja enemmän kuin hintansa arvoinen. Viini on valmis juotavaksi.

Palkinnot

Vina San Pedro: Uuden Maailman Vuoden Viinitalo -palkinto marraskuu 2011, Wine Enthusiast -lehti

Pihville ja nautiskeluun

Chileläisen 35 South Organic Cabernet-Carmenère Merlot -luomuviinin käsin poimitut rypäleet on viljelty luonnollisella menetelmällä eikä viininvalmistuksen missään vaiheessa ole käytetty kemiallisia lisä- tai torjunta-aineita. Kiitos luontaisten, rypäleiden pinnalla kasvavien hiivojen viinin käyminen tapahtuu spontaanisti, joka taas on ympäristön kannalta suotuisaa.

Viini pakataan kevyempään lasipulloon, jonka Viña San Pedro lanseerasi vuonna 2009 tavoitteenaan vähentää viiniensä elinkaaren aikaisia ympäristörasituksia. Samalla kuluttajille haluttiin antaa mahdollisuus vastuullisempaan kuluttamiseen. Verrattuna esimerkiksi 35 South Reserva -viinin pulloihin, luomuviinin pullot ovat 60 grammaa kevyempiä. Näin viinipullojen kuljetus ja jakelu rasittavat ympäristöä vähemmän, esimerkiksi vuositasolla 50.000 pullon kohdalla 3.000 kilogramman verran. Pullojen ulkonäköön, muotoon tai laatuun kevennys ei vaikuta ja muutos on pullon painoa lukuun ottamatta huomaamaton. Kaikki 35 South Organic -luomuviinit ovat kierrekorkilla suljettuja ja ne tulevat Central Valleyn alueelta.

Täyteläinen 35 South Organic Cabernet-Carmenère-Merlot -viini on loistava kumppani hyvälle pihville tai lammasruualle, mutta sopii nautiskeluun myös sellaisenaan. Lue lisää viinistä ja tuottajasta kansainvälisiltä sivuilta www.sanpedro.cl.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös