Valmista täysin uudesta Zonin Rosé Proseccosta pirteän kuplivia cocktaileja. Valitse kolmesta reseptistä mieleisesi tai valmista vaikka kaikki.
Proseccoa ei ole saanut valmistaa roseena Italian lainsäädännön vuoksi kuin vasta vähän aikaa. Nämä cocktailit ovatkin takuulla uusia makuelämyksiä! Lue lisää tästä uudesta trendijuomasta, roseeproseccosta tästä linkistä.
Muista myös Zonin Prosecco Brut -proseccosta valmistettavat cocktailit, jotka löydät tästä linkistä.
Zonin Prosecco Rosé Mansikka
3 cl Brunneby tai tillmans mansikkamehu
8 cl Zonin Rose Prosecco
n.4 cl Sooda
Mittaa Zonin Rosé Prosecco ja mansikkamehu korkeaan lasiin. Lisää jäitä niin paljon kuin lasiin mahtuu ja kaada mukaan sooda. Sekoita pitkällä lusikalla rauhallisesti, mutta päättäväisesti. Koristele mansikoilla.

Zonin Prosecco Rosé Kookos
8 cl Zonin Rose Prosecco
2 cl Malibu
2 cl Tonic
Mittaa Zonin Rose Prosecco ja Malibu viinilasiin. Lisää jäitä niin paljon kuin lasiin mahtuu ja lisää tonic. Sekoita pitkällä lusikalla rauhallisesti. Ideana on se että juoma sekoittuu, mutta samalla säilyttäen mahdollisimman paljon kuplia. Koristele vaikka harsokukalla, tai jollain muulla kauniilla syötävällä kukalla.

Zonin Prosecco Rosé Hugo
8 cl Zonin Rose Prosecco
3 cl Brunneby Seljankukka
4 cl Vichy
Tuoretta minttua
Mittaa Zonin Rose Prosecco, tuoreita mintun lehtiä ja seljankukkamehua viinilasiin. Lisää jäitä niin paljon kuin lasiin mahtuu ja lisää vissy. Sekoita pitkällä lusikalla rauhallisesti. Koristeena toimii mintun lehdet, mutta voit lisäksi pistää mintun tupsun koristeeksi, jos haluat.

Kuvat: Sari Spåra