Jacob´s Creek Double Barrel Shiraz nyt ympäristöystävällisessä lahjakassissa

Jacob's Creek Double Barrel Shiraz -punaviinipullo ja sen lahjakassi.
10.11.2021

Laadukas Jacob’s Creek Double Barrel Shiraz -punaviini on nyt tarjolla tyylikkäässä ja kätevässä lahjakassissa. Vastuullisesti Paptic®-materiaalista valmistettuun, kestävään ja kierrätettävään lahjakassiin pakattu viinipullo on helppo hankkia vaikkapa joululahjaksi.

Viinin ostaminen lahjaksi on nyt tehty helpoksi

Laadukas punaviini on saajaansa ilahduttava lahja joulunaikaan – ja aina muulloinkin. Lahjapullon hankkiminen on todella vaivatonta, kun viini on valmiiksi tyylikkäästi pakattu. Tyypillisin viinien lahjapakkaus on pahvinen kotelopakkaus, mutta nyt tarjolle tuodaan ensimmäistä kertaa laatupunaviini, joka on valmiiksi pakattu vastuullisesti tuotettuun lahjakassiin. Kuluttajalle ratkaisu on erinomaisen näppärä, sillä erillistä kassia tai lahjapussia ei tarvitse enää hankkia, minkä lisäksi pakkaus on ympäristöystävällisempi.

Suomalaisella yhteistyöllä uusia vastuullisia ratkaisuja

Jacob’s Creek Double Barrel Shirazin näyttävään lahjakassin suunnittelusta vastasi suomalainen designtoimisto Packdesign ID, joka on visuaaliseen brändisuunnitteluun ja brändiä rakentavaan pakkaussuunnitteluun erikoistunut designtoimisto sekä kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun edelläkävijä Suomessa. Toimisto suunnitteli lahjakassin vastuullisuusnäkökulman huomioiden.

Lahjakassissa hyödynnetty Paptic®-materiaali on Paptic Oy:n kehittämä kuitupohjainen ja kierrätettävä materiaali, jolla korvataan muovia pakkauksissa. Materiaalia on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista teollisessa mittakaavassa vuodesta 2018 lähtien ja se sisältää 30 % vähemmän materiaalia lahjapakkauksena yleisimmin käytettyyn pahvikoteloon verrattuna. Paptic® on kestävää ja siksi uudelleen käytettävissä sekä helposti kierrätettävissä elinkaarensa lopussa. Lisäksi se sietää kosteutta paremmin kuin esimerkiksi paperi.

Kestävä kehitys toiminnan keskiössä

Alkoholi- ja viiniala on muuttunut viime vuosina yhä enemmän ympäristöarvot huomioivaksi ja kestävämmän kehityksen periaatteiden mukaan toimivaksi. Tämän ansiosta pakkausten materiaalivalintoihin ja valmistamiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Pernod Ricard Finland kehittääkin omalla toiminnallaan aktiivisesti toimialansa vastuullisuutta ja tuo markkinoille uusia, innovatiivisia ratkaisuja ja käytäntöjä, jotka edistävät ympäristömyönteisyyttä, tuotteiden korkeasta laadusta tinkimättä. Nämä arvot ja periaatteet ohjasivat ratkaisuja, kun Paptic®-materiaali valittiin Jacob’s Creek Double Barrel Shiraz -lahjapakkaukseen. 

Lahjaksi Vuoden Viinit 2021-mitalisti

Jacob’s Creek Double Barrel Shiraz -punaviini on mainio idea lahjaksi, onhan se ihastuttavan täyteläistä juotavaa. Kirsikkainen, viikunainen, karhunvatukkainen, hennon neilikkainen ja tamminen laatuviini sopii hienosti joulupöydän liharuokien oivaksi seuralaiseksi sekä seurusteluviiniksi. Valloittavat ominaisuudet ovat perua siitä, miten viini on kypsytetty viinitynnyreiden lisäksi viskitynnyreissä.

Jacob's Creek Double Barrel Shiraz on saanut hyvin ansaittua arvostusta osakseen, josta on osoituksena muun muassa Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa myönnetty lajikesarjan pronssimitali.

Hae Alkosta tai tilaa Alkon verkkokaupasta itselle tai lahjaksi

Tiesithän, että Alkon verkkokaupasta voit kätevästi tilata kaikki saatavilla olevat viinit mihin tahansa Alkoon sekä omaa joulupöytääsi varten että lahjaksi? Tilauksesi on perillä 4–5 arkipäivässä valitsemassasi myymälässä. Tutustu siis rauhassa vinkkeihimme, tee elämästä helppoa ja tilaa viinit ja muut juomat suoraan haluamaasi myymälään. Myös pullopostina lahjaksi ystävälle. Alko toimittaa kaikki viimeistään 14.12.2021 tilatut  verkkokauppatilaukset ennen joulua valitsemaasi myymälään. Normaalitoimitus Alkon myymälään on maksuton.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!