Jacob's Creek kattaa juhlapöydän
Valmista alkupalaksi graavilohitartar ja pääruuaksi mehevän kirsikkaisia ribsejä juureskakkusilla. Alkupalojen seuraan suosittelemme maailman ensimmäistä viskitynnyrikypsytettyä valkoviiniä, Jacob's Creek Double Barrel Chardonnayta. Pääruuan seuraan sopii niin ikään viskitynnyrikypsytetty punaviini Jacob's Creek Double Barrel Shiraz.
Juhlien menu | Alkupala ja Jacob's Creek Double Barrel Chardonnay -valkoviini
Valmista alkupalaksi graavilohitartar, joka koristellaan mädillä, sitruunalla ja tillillä, ja tarjoillaan Maalahden limpun kanssa. Makuelämyksen täydentää Jacob's Creek Double Barrel Chardonnay -valkoviini.
Juhlien menu | Pääruoka ja Jacob's Creek Double Barrel Shiraz -punaviini
Kirsikkaiset ribsit sopivat juhlaan kuin juhlaan. Pääruuan hedelmäisen mehevä ja mausteinen makumaailma on erinomainen yhdistelmä Jacob's Creek Double Barrel Shiraz -punaviinin kera.