Joulun 2020 glögit Alkossa

Joulun 2020 glögivalikoima tarjoilee viime vuosien tapaan myös tänä vuonna niin elämyksellisiä uutuuksia kuin perinteisiä klassikkoja.

Perinteisiä rajoja rikkovan Rocky Glögg -sarjan tämän vuoden uutuus on saanut inspiraationsa mokkapaloista, kun taas klassikkoglögi Juhla täyttää tänä vuonna jo 20 vuotta.

Katso alta vuoden 2020 glögivalikoima!

Juhla Glögi

Punaruskea, kypsän aprikoosinen, brandyinen, kuivahedelmäinen, glögimausteinen, hennon arrakkinen, lämmin
75 cl • 12,68 €
20 %
Tuotenumero: 347867

Aikuiseen makuun suunniteltu klassikkoglögi Juhla täyttää 20 vuotta! Sen täyteläisen, miellyttävän vahvan ja lämpimän maun salaisuus piilee tilkassa aitoa brandya, jolla glögi on maustettu.

Glögit 2020 - Juhla glögi

Nordfors Luomu Punaviiniglögi

Runsaanpunainen, kirsikkahilloinen, herukkainen, piparkakkuinen, pomeranssinen
37,5 cl • 5,19 €
11 %
Tuotenumero: 627014

Nordforsin laadukkaan glögin viini on tarkkaan valikoitu ja se antaa glögille pehmeän, mutta ryhdikkään pohjan. Täydellisen viinin ja glögimausteiden tasapainoinen liitto tekee tästä suomalaisten joulujuomasta vastustamattoman herkullisen. Nordfors Luomu Punaviiniglögi on kätevässä pienessä pullossa!

Glögit 2020 - Nordfors Luomu Punaviiniglögi

Rocky Mocca Glögg

Punainen, tumman kirsikkainen, suklainen, maitokahvinen, kermatoffeinen, glögimausteinen
75 cl • 9,49 €
8 %
Tuotenumero: 608547

Rocky Mocca Glögin konsepti taistelee tavanomaisuutta vastaan ja pyrkii tarjoamaan perinteisestä valikoimasta poikkeavia tuotteita niin ulkoasun kuin makujenkin osalta. Ne sopivat makeutensa puolesta erinomaisesti jälkiruuaksi tai muuhun herkutteluun. Tänä vuonna makuinspiraatio on haettu suosikkileivonnaisesta –mokkapalasta!

Glögit 2020 - Rocky Mocca Glögg

Merry Pinkmas Rosé Glögg Luomu

Vaaleanpunainen, makea, keskihapokas, karhunvatukkainen, kaneliomenainen, kevyen persikkainen, glögimausteinen
75 cl • 9,98 €
8 %
Tuotenumero: 622427

Pinkistä juhlatunnelmasta inspiroitunut kuohuviiniglögi saa raikkaan ja hedelmäisen roseéviinin pariksi perinteiset glögimausteet. Iloisilla kuplilla viimeistelty joulujuoma nautitaan kylmänä rennossa seurassa ja on tehty jaettavaksi. Merry Pinkmas Rosé Glögg löytyy Alkossa aromatisoitujen viinien hyllystä.

Glögit 2020 - Merry Pinkmas Rose Glögg Luomu

Jouluaamu Glögi Luomu

Punainen, marjainen, piparkakkumausteinen, hennon kaakaoinen, vaniljainen, kevyen appelsiininkuorinen
75 cl • 7,98 €
8 %
Tuotenumero: 609037

Perinteisillä glögimausteilla maustettu Jouluaamu on luomu punaviiniglögi, ja se tarjoaa vaihtoehdon heille, jotka pitävät kuivemmista juomista. Jouluaamussa on vähemmän sokeria kuin keskimäärin perinteisissä punaviiniglögeissä. Tämä luomuglögi on kevyempi myös alkoholipitoisuudeltaan, mikä tekee makuelämyksestä miellyttävän pehmeän.

Glögit 2020 - Jouluaamu Glögi Luomu

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi