UUTUUS: Jacob’s Creek Le Petit Rosé - provencelaista australialaisittain

Alkoon on juuri saapunut tämän kesän varmasti odotetuin roseeviiniuutuus. Jacob's Creek Le Petit Rosé nousi kotimaassaan lanseerauskesänsä aikana suosituimmaksi ja myydyimmäksi roseeviiniksi, ja on vihdoin saatavilla myös Suomessa.

Jacob's Creek Le Petit Rosé on intensiivinen, mutta hento viini ja se on saanut inspiraationsa Provencesta. Jacob's Creekin viinintekijätiimi vieraili etelä-Ranskassa, tutustuen Provencen alueen roseeviineihin ja hakien inspiraatiota tämän upean ranskalaistyylisen roseeviinin kehitykseen. Pinot Noir, Grenache ja Mataro -rypäleet viiniin poimittiin sadonkorjuun varhaisessa vaiheessa, jotta ne säilyttivät luontaisen hapokkuutensa ja raikkautensa. Hentoinen kuorikäyminen antoi viinille kauniin vaaleanpunaisen värin.

Jacob’s Creek Le Petit Rosé on australialainen tulkinta ranskalaisesta roseeviinistä. Roseeviinin suosio on maailmanlaajuisesti suuressa kasvussa, ja jo vuonna 2012, 36 % maailman roseeviinin kokonaiskulutuksesta oli ranskalaista roseeviiniä.

Roseeviini kruunaa erityiset hetket perheen ja ystävien kera niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. Jacob's Creek on Suomen tunnetuin australialainen viinimerkki*.

*PR BEM 2018 -tutkimus

Jacob’s Creek Le Petit Rosé
South Eastern Australia
Kuiva, hapokas, vadelmainen, punaherukkainen, sitruksinen, kevyen mausteinen
75 cl • 11,99 €
Rypäleet: Pinot Noir 66 %, Grenache 24 %, Mataro 10 %
Tuotenumero: 428627

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi