Zonin Prosecco Brut uudistuu tyylikkäästi

Italian tunnetuin ja rakastetuin kuohuviini Zonin Prosecco Brut uudistuu tyylikkäästi. Proseccon valmistuksen tinkimätöntä kunnianhimoa symboloivan pullon on suunnitellut italian merkittävimpiin designtaloihin kuuluva Pininfarina.

Zonin on Italian merkittävimpiä Proseccon tuottajia, joilla on pitkät perinteet kuohuviinin valmistuksessa. Talon 200-vuotiset perinteet muodostavat vankan pohjan jatkuvalle, luovalle kehitystyölle: Zonin on paneutunut proseccon valmistuksen taiteeseen ylpeydellä ja päättäväisyydellä jo kauan ennen proseccon kansainvälistä, ilmiömäistä suosiota. Viinintekijätiimin tavoitteena on luoda sekoitukselle kerran toisensa jälkeen makuprofiili, joka on tunnistettava, täsmällinen ja ainutlaatuinen.

Prosecco valmistuu ainutlaatuisella jäähdytysmenetelmällä

Viinirypäleet puristetaan mehuksi ensin hyvin hellävaraisesti. Tämän jälkeen puolet rypälemehusta käyvät perinteisen valkoviinikäymisen ja toinen puoli mehusta viilennetään 0-asteiseksi. Käynyt valkoviini ja jäähdytetty rypälemehu sekoitetaan keskenään ja sekoitus käy toisen käymisen painetynnyreissä, mistä viini saa myös kuplansa. Ainutlaatuinen menetelmä antaa Zonin Proseccon aromiin erityistä raikkautta ja intensiivisempää tuoreiden hedelmien, kuten päärynän aromia.

Erinomaisesti muun muassa äyriäisten ja kalan kanssa sopiva, sekä tietenkin aperitiivina ja seurustelujuomana toimiva Zonin Prosecco Brut on makuprofiililtaan erittäin kuiva, hapokas, päärynäinen, sitruksinen, kevyen mineraalinen ja hennon kukkainen.

Zonin Proseccon uusi muoto

Zonin Prosecco Brut

Tulevaa 200-vuotisjuhlavuotta ennakoiden Zonin on lanseerannut ikonisen Prosecconsa uniikissa uudistuneessa pullossa, jonka on suunnitellut Italian merkittävimpiin designtaloihin kuuluva Pininfarina. Se tunnetaan suunnittelutyöstään muun muassa Alfa Romeolle, Ferrarille ja Maseratille.

Pullon tunnistaa sen halki kulkevasta hienovaraisesta, tarkkuutta ja satojen vuosien tietotaitoa symboloivasta pystylinjasta sekä osallisuutta, ihmisyyttä ja yhteisyyttä symboloivasta pyöreästä etiketistä.

Katso video ja tutustu Cuvée 1821 -pullon tarinaan, joka yhdistyvät perinteet ja ajaton kauneus.

Cuvée 1821

Prosecco on monipuolinen viini, joka ilahduttaa, yllättää, tuo ihmisiä yhteen ja tekee hetkestä kuin hetkestä merkityksellisen. Cuvée 1821:sta Zonin on onnistunut luomaan proseccon, joka antaa aidon ja alkuperäisen, kuplivan italialaisen kokemuksen.

Zonin Prosecco Brut 75 cl
Hinta Alkossa: 13,99 € / 75 cl
Katso myymäläsaatavuus tai tilaa viini lähimpään Alkoosi:

Zonin Prosecco Brut

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi