Campo Viejo Reserva punaviini.
Rioja, Espanja

Campo Viejo Reserva

Lisää suosikkeihin

Hinta Alkossa
16,99 €
Ruokasuositukset Lammas Pataruoat Porsas Tapas ja antipasti
Rypäle
Grenache, Tempranillo
Väri
Tumma rubiininpunainen
Tuoksu
Kehittynyt, makean mausteinen, runsaan marjainen, paahteinen, nahkainen
Maku
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, kirsikkainen, kypsän karpaloinen, vaniljainen, hennon havuinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Espanja
Alue
Rioja
Tuottaja
Campo Viejo Wines
Vuosikerta
2017
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 13,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Tynnyri
tammitynnyri
Laatuluokitus
DOCa Rioja
Litrahinta
20,79 €/l
Alkon tuotekoodi
006576
EAN
8410302107697
SKU
606002
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Campo Viejo Reserva - tunnettu espanjalainen punaviini

Campo Viejo Reserva on pehmeä, espanjalainen punaviini, joka sopii liharuokien kumppaniksi.

Campo Viejo on myydyin riojalainen viinimerkki Espanjassa ja ykkönen myös Isossa-Britanniassa.

Viininvalmistus

Campo Viejo Reservan valmistuksessa on käytetty Tempranillo- (85%), Graciano- (10%) ja Mazuelo (5%) -rypäleitä. Viini on kypsynyt 18 kuukautta ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja sen jälkeen 18 kuukautta pullossa.

Bodegas Campo Viejo

Bodegas Campo Viejon perustivat kaksi kokenutta Riojalaista viinintekijää, José Ortigüela ja Bernardo Beristain vuonna 1959. Silloinen uusi viininvalmistamo nousi Riojan pääkaupunkiin Logroñoon 1960-luvun lopulla. Se oli aikanaan koko alueen innovaattori ja edelläkävijä, tuoden modernit tekniikat ja tiukan laadunvalvonnan viinintekoon ja sen kontrollointiin. Campo Viejon viineistä tuli nopeasti Espanjan myydyimpiä laatuviinejä. Vienti aloitettiin 70-luvun puolivälissä, ja samalla vuosikymmenellä alkoi myös viinien voittokulku kansainvälisissä kisoissa. Ensimmäinen suuri voitto tuli vuonna 1978, kun Campo Viejo Gran Reserva voitti kultaa Vinexpossa. Tänä päivänä Campo Viejo on markkinajohtaja Riojan viineissä ja niistä kansainvälisesti tunnetuin.

Bodegas Campo Viejo toimii syvästä rakkaudesta ja kunnioituksesta luontoa sekä viinin valmistuksen perinteitä kohtaan. Se viljelee Tempranillo-ryplettä Rioja Altan, Rioja Bajan ja Rioja Alavesan alueilla. Vaikka suurin osa viinitarhojen pinta-alasta onkin omistettu Tempranillo-rypäleelle, alueella viljellään myös Garnacha-, Graciano-, Mazuelo- ja Maturana Tinta -rypäleitä. Viinitalon intohimo on luoda parhaat mahdolliset Rioja-viinin valmistusmenetelmät ja innovoida niitä jatkuvasti mahdollisimman laadukkaiden viinien tuottamiseksi. Bodegas Campo Viejo valmistaa myös cava-kuohuviinejä Penedeksen alueella. Yhtiö on sitoutunut kestävän kehityksen rakentamiseen ja vaalimiseen, ja näin ollen säilyttämään ympäristönsä rikkauden ja kauneuden tuleville sukupolville.

Viinitilalla puhaltavat uudet tuulet niin toimintatavoissa kuin kellareiden ulkoisessa arkkitehtuurissa. Koillis-Espanjassa Logroñossa sijaitseva viiininvalmistamo on yksi Euroopan moderneimpia viinitiloja. Vuonna 1995 se sai ISO 9000 -laatusertifikaatin ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona. Uuden innovatiivisen tuotantolaitoksen rakentaminen alkoi vuonna 2000 ja se edustaa viimeisintä ympäristöystävällistä tekniikkaa viinin valmistuksessa. Se saikin vuonna 2011 jälleen kerran ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona AENOR -sertifikaatin pienestä hiilijalanjäljestään. Viinintuotantolaitokset ovat integroitu saumattomasti ympäristöön ja viinitarhat sijaitsevat viinitilan läheisyydessä. Uutta viinintuotantolaitosta on ollut alusta asti suunnittelemassa myös Campo Viejon pääviinintekijä Elena Adell.

Viinien modernista ja raikkaasta tyylistä vastaavat kolmen dynaamisen naisen tiimi. Pääviinintekijänä toimii perustajan tyttärentytär Elena Adell ja hänen kanssaan työskentelevät Clara Canals sekä Irene Pérez Gutiérrez.

www.campoviejo.com/en

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!