Campo Viejo Winemakers Blend -hanapakkaus.
Rioja, Espanja

Campo Viejo Winemakers´ Blend -hanapakkaus

Lisää suosikkeihin

Hinta Alkossa
34,29 €
Ruokasuositukset Grilliruoka Nauta Pataruoat Tapas ja antipasti
Rypäle
Bobal, Grenache, Tempranillo
Väri
Purppuranpunainen
Tuoksu
Punaisia marjoja, kirsikkaa, luumua, mustikkaa, pehmeää paahteisuutta
Maku
Keskitäyteläinen, pehmeä, punaisia marjoja, hennon paahteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Espanja
Alue
Rioja
Tuottaja
Campo Viejo Wines
Vuosikerta
2019
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 300 cl
Alkoholia 13,5 %
Pakkaustyyppi
Hanapakkaus
Laatuluokitus
DOCa Rioja
Alkon tuotekoodi
945861
EAN
8410302983314
SKU
606229
Sokeripitoisuus 3,8 g/l
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
Rypäleosuudet
Tempranillo 66%, Garnacha 17%, Bobal 17%
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Riojalainen elegantti punaviini

Campo Viejo Winemakers´ Blend on tyylikäs espanjalainen punaviini Riojasta ja saatavana nyt Alkoista uudessa, upeassa 300 cl hanapakkauksessa.

Punaviini Campo Viejo Winemakers´ Blend on Campo Viejo -viinitalon pääviinintekijä Elena Adellin ja kahden muun voimanaisen, Elena Suárezin ja Irene Pérezin yhteistyön ja viinin tekemisen taidonnäyte. Viini on maultaan pehmeä ja elegantti punaviini, jossa maistuu pääviinintekijä Elenan kokemus ja intohimo intensiivisiä ja elegantteja viinejä kohtaan, Irenen tieteellinen ymmärrys viineistä sekä Elenan moderni tapa lähestyä viinin tekemistä.

Rypäleet tähän mielenkiintoiseen riojalaiseen punaviiniin on valittu huolellisesti Campo Viejon vanhimmista viiniköynnöksistä. Voimatrion yhteistyöllä viinistä on tehty tarkoituksella nuori ja eloisa ja sen valmistuksessa on vältetty liiallista tammikypsytystä. Viini on käynyt ensin ruostumattomissa terästankeissa, ja viimeistelty lopuksi hyvin lyhyellä kosketuksella tammeen. Lopputuloksena on kolmen rypäleen hyvin pehmeä ja silkkinen punaviini.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Campo Viejo Winemakers' Blend on punaviini, jossa on tyylikästä kompleksisuutta ja mausteisuutta niin, että se sopii makupariksi erilaisten liha- ja grilliruokien sekä tapasten seuraan. Samanaikaisesti tämä elegantti punaviini on myös helposti lähestyttävä ja nautinnollinen seurusteluviini.

Vaikka Juomavinkki suosittelee, että tämä punaviini nautitaan nuorena, kypsyy se kellarissa muutaman vuoden ajan. Ideaali tarjoilulämpötila tälle viinille on 16-18 astetta.

Viinitalo Bodegas Campo Viejo

Bodegas Campo Viejo, joka on perustettu 1959, on Espanjan markkinajohtaja ja kansainvälisesti tunnetuin Riojan viinien tuottaja. Viinitalon voittokulku alkoi heti perustamisen jälkeen eli 1960-luvulla, kun he rakensivat Riojan pääkaupunkiin Logronoon uuden viinivalmistamon, jossa oli moderni tekniikka ja tiukka laadunvalvonta. Campo Viejo sai Riojan alueella innovaattorin maineen, ja sen viineistä tuli nopeasti Espanjan myydyimpiä laatuviinejä. Laatu myös palkittiin ja Campo Viejon viinien voittokulku kansainvälisissä viinikilpailuissa alkoikin jo 1970-luvulla: Campo Viejo Gran Reserva voitti muun muassa kultaa Vineexpossa. Tänä päivänä viinien modernista ja raikkaasta tyylistä vastaa perustajan tyttärentyttären, pääviinintekijä Elena Adellin, johdolla kolmen naisen tiimi. Upeiden Riojan viinien tyylistä Elena Adellin kanssa vastaavat Clara Canals ja Irene Pérez Gutiérrez.

Bodegas Campo Viejo on sitoutunut kestävän kehitykseen viinituotannossa ja säilyttämään ympäristönsä luonnon rikkauden ja kauneuden. Perinteet ja laatu ovat olleet alusta asti Campo Viejolle tärkeää. Viinitalon uusi innovatiivinen 2000-luvulla rakennettu viinin valmistamo on yksi Euroopan moderneimpia. Osoituksena panostuksista laadun hyväksi viinitalo on saanut muun muassa jo vuonna 1995 ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona ISO 9000 -laatusertifikaatin ja vuonna 2011 jälleen kerran ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona AENOR -sertifikaatin (pienestä hiilijalanjäljestään). Viinitarhat sijaitsevat viinitilan läheisyydessä ja kaikki tuotantolaitokset ovat integroitu saumattomasti ympäristöön.  Uutta viinintuotantolaitosta on ollut alusta asti suunnittelemassa myös Campo Viejon pääviinintekijä Elena Adell.

www.campoviejo.com/en

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!