Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon 3 litran hanapakkaus.
Valle del Rapel, Chile

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon 3 l hanapakkaus

Lisää suosikkeihin

Hinta Alkossa
36,98 €
Ruokasuositukset Grilliruoka Lammas Pataruoat Porsas Riista
Rypäle
Cabernet Sauvignon
Väri
Rubiininpunainen, hieman violettia
Tuoksu
Runsas, jossa mustaherukkaa, kirsikkaa, yrttejä, mausteita
Maku
Täyteläinen, keskitanniininen, mustaherukkainen, kypsän karpaloinen, mausteinen, mokkainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Chile
Alue
Valle del Rapel
Tuottaja
Vina San Pedro
Vuosikerta
2018
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 300 cl
Alkoholia 14,5 %
Pakkaustyyppi
Hanapakkaus
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Paikallinen ekosertifiointi Sopii vegaaneille
Litrahinta
12,00 €/l
Alkon tuotekoodi
492388
EAN
7804300129293
SKU
606227
Pulloja / laatikko
4 kpl
Täyteläisyysaste
Täyteläinen
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon - Yksi Chilen palkituimmista Reserva-viineistä

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon -punaviini tulee Cachapoal ja Colchagua -laaksojen muodostamalta Rapelin viinialueelta. Mielenkiintoinen ja hienostunut viini on viime vuosina niittänyt kansainvälistä menestystä ja se onkin Viña San Pedron viinitalon palkituin viinibrändi ja yksi Chilen kansainvälisesti palkituimmista Reserva-sarjan viineistä. Vuoden Viinit 2016 -kilpailussa viini voitti kultaa 75 cl:n pullolla omassa sarjassaan.

Viinilehti: *** laadukas ja hyvin tehty, valmis juotavaksi, edullinen ostos!

 

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon sopii nautittavaksi lähes kaikkien liharuokien kanssa, erityisesti pihvin, riistan ja grillatun lihan kanssa sekä pitkään kypsytettyjen juustojen kera.

Viinin ideaalinen tarjoilulämpötila on 17-18 astetta ja se voidaan nauttia heti tai varastoida 3-5 vuotta.

Sopii vegaaneille

Kaikki Castillo de Molina -viinit sopivat myös vegaaneille. Alkon valikoimasta löytyy neljä eri Castillo de Molina Reserva -sarjan viiniä 75 cl:n lasipullossa: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Sauvignon Blanc ja Chardonnay. Näistä Cabernet Sauvignon ja Pinot Noir -punaviinit löytyvät myös riittoisissa 3 litran hanapakkauksissa.

Castillo de Molina

Castillo de Molina oli Viña San Pedron ensimmäinen premium-viinisarja, omistautuen laatuun ja innovaatioihin. Tänä päivänä Castillo de Molina on saavuttanut näkyvän aseman maailmalla Chilen parhaiden viinien joukossa. Heidän visionsa on etsiä juuri oikeaa kasvupaikkaa jokaiselle rypälelajikkeelle ja näin tuoda jokaisen rypäleen parhaat ominaisuudet esille. Casablancasta tulee parhaat Chardonnayt ja viileästä Elquin laaksosta herkullisin Sauvignon Blanc, kun taas Rapelin laaksossa viljellään parhaat Cabernet Sauvignon -rypäleet ja Curicón laakson viileillä tasangoilla tehdään upeaa Pinot Noir -viiniä.

Castillo de Molinan laatuviinit ovat voittaneet monia kansainvälisiä palkintoja, mutta menestystä on tullut rutkasti myös Suomessa. Castillo de Molina on ainoa viinibrändi, joka on voittanut Vuoden Viinit -kilpailun sekä puna- että valkoviinillä (Pinot Noir vuonna 2014 ja Sauvignon Blanc vuonna 2016). Lisäksi Castillo de Molina on ainoa chileläinen viinibrändi, joka on voittanut Vuoden Viinit -kilpailun sen 20-vuotisen historian aikana.

Castillo de Molinan kansainväliset sivut

Vastuullinen viinintuottaja

Viña San Pedro Tarapacá eli VSPT Wine Group, johon Castillo de Molina kuuluu, on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä. Samalla viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla VSPT viljelee. Yrityksen 360° Sustainable -ohjelma jakautuu neljään osaan, pitäen sisällään ympäristön, vesihuollon, sosiaaliset sitoumukset ja laadun. Jokainen osa-alue sisältää laajan joukon toimintoja, joilla pyritään parantamaan mm. energian- ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja kehitystä sekä tuotteen laatua. Talon motto onkin: "We respect and honor our people and our land."

VSPT Wine Group

 

Paikallinen ekosertifiointi

VSPT Wine Groupin tuotteilla on paikallinen ekosertifiointi, Certified Sustainable Wine of Chile. Tuotteen alkuperämaassa annettu sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinintuotannossa. Paikallisten sertifiointien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran maasta riippuen. Kuitenkin esimerkiksi viininviljelyssä ja -valmistuksessa tyypillisiä toimenpiteitä ovat veden- ja energiankulutuksen säästäminen sekä uusiutuvan energian käyttäminen. Esimerkiksi luomutuotannossa ei näille toimenpiteille aseteta lainkaan vaatimuksia.

Certified Sustainable Wine of Chile

Biokaasulaitos

Viña San Pedro on maailman ensimmäinen viinintuottaja, jolla on oma biokaasulaitos. Se kattaa viinitalon kokonaissähköntarpeen ja tuottaa 60 % koko VSPT Wine Groupin sähköntarpeesta. Biokaasulaitos käyttää raaka-aineena viinintuotannosta jäänyttä biojätettä, joka muutetaan biokaasuksi ja loput rypäleiden biojätteet kuljetetaan viinitarhoille lannoitteeksi. Näin saadaan pienennettyä hiilijalanjälkeä sekä parannettua jätehuoltoa. Alla oleva video kertoo lisää biokaasulaitoksesta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!