Ihana persikkaversio Mimosasta valmistetaan laadukkaasta cavasta, esimerkiksi Campo Viejosta, sekä persikkapyreestä. Jos haluat todella herkutella, kannattaa persikkapyre valmistaa itse.
Valmistus
4-6 cl | Persikkapyre |
10 cl | Campo Viejo Cava |
Kaada viilennetty Campo Viejo Cava viinilasiin. Lisää persikkapyre ja sekoita kevyesti juoma sekaisin. Koristele persikalla.
Persikkapyreen ohje
1 purkki | säilykepersikkaa |
Soseuta säilykepersikat sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa vähän säilykepersikan lientä, jotta massasta tulee hieman juoksevampaa. Viilennä pyre ennen käyttöä.
Tai
5 kpl |
tuoretta persikkaa |
0,5 dl | vettä |
1 rkl | sokeria |
Kuori ja poista kivet persikoista. Soseuta persikat sauvasekoittimella ja lisää hieman vettä ja sokeria, jotta massata tulee juoksevampaa. Viilennä pyre ennen käyttöä.
Resepti ja kuva: Sari Spåra