Hinta Alkossa
5,58 €
Ruokasuositukset Itämainen ruoka Kana, Kalkkuna Pasta ja pizza Seurustelu
Väri
Vaalea oljenkeltainen.
Tuoksu
Hedelmäinen, omenainen, päärynäinen, greippinen, kukkainen
Maku
Puolimakea, keskihapokas, aprikoosinen, päärynäinen, makean klementiininen, kevyen kukkainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Nahe
Tuottaja
Moselland
Vuosikerta
2018
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 37,5 cl
Alkoholia 8 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
Qualitätswein Nahe
Litrahinta
13,04 €/l
Alkon tuotekoodi
516084
EAN
4006975187131
SKU
607091
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 40 g/l
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Silvaner on viiniklassikko

d:vine Silvaner Rivaner on puolimakea saksalainen valkoviini, joka maistuu seurusteluviininä sellaisenaan sekä mausteisten ruokien parina. Se tulee Nahen alueelta, joka sijaitsee Mosel- ja Rein-jokien laaksojen välissä. Nimensä alue on saanut  joesta, joka halkoo metsäistä Hunsrückia matkallaan kohti Reinin varrella sijaitsevaa Bingeniä.

Omalaatuiset kalliomuodostelmat, mineraali kertymät ja puolijalokivet todistavat upeasta geologisesta moninaisuudesta. Sama piirre näkyy Nahen laajassa rypälevalikoimassa. Notkea, pikantti Riesling, tuoksuva Rivaner ja voimakas Silvaner ovat jo vanhoja viiniklassikoita. Tämän puolimakean valkoviinin tuottaja on arvostettu ja laadukas Moselland, joka on Moselin alueen suurimpia Riesling-experttejä. Mosellandin viineille tunnusomaista on niiden upea hedelmäisyys sekä viinin makeuden ja hapokkuuden tasapaino. Tämä lempeä ja makeahko valkoviini on keskihapokas, vivahteikas, persikkainen, päärynäinen ja kypsän sitruksinen.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin aasialaisten mausteisten ruokien kanssa sekä salaattien ja kasvisruokien seuralaisena ja aivan sellaisenaan surustelujuomaksi. Viini on parhaimmilalan hyvin viilennettynä 8-10 asteiseksi.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!