Hinta Alkossa
9,98 €
Ruokasuositukset Itämainen ruoka Vähärasvainen kala Salaatit ja kasvisruoka Seurustelu
Rypäle
Riesling
Väri
Vaaleankeltainen.
Tuoksu
Raikas, trooppisen hedelmäinen, omenainen.
Maku
Puolimakea, miellyttävän hapokas, päärynäinen, raparperinen, sitruksinen.
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Landwein Rhein
Saatavuus
Alko
Pullokoko 100 cl
Alkoholi 0 g
Alkoholi, annoskoko 0 g
Alkoholia 11 %
Pakkaustyyppi
Kartonkitölkki
Laatuluokitus
Landwein Rhein
Litrahinta
9,88 €/l
Alkon tuotekoodi
536508
EAN
6420614686164
SKU
468616
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 25 g/l
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
0/0
269/64
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
Hiilihydraatti
0,00g
0,00g
-josta sokereita
0,00g
0,00g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
0

Festivo Riesling - itämaisten ruokien kaveriksi ja seurusteluun

Festivo Riesling on puolimakea valkoviini Saksasta. Sataprosenttinen Riesling-viini on hyvin viilennettynä omiaan aurinkoisten päivien seurustelujuomana. Raikas ja hapokas viini sopii piknik- ja grilliherkuille. Hienoisen makeutensa ansiosta se on oiva pari myös vahvasti maustetuille ruoille.

Festivo Riesling by Ivana Helsinki ja Paola Suhonen

Festivon raikkaan pakkauksen on suunnitellut Paola Suhonen, joka kuvailee siepoksi nimeämäänsä lintukuosia näin: Kuosi on skandinaavisen raikas höystettynä ripauksella 60-luvun vintage-tyyliä. Siinä asuu kesäisten piknik-hetkien aitoa iloa, syksyisen hämyisten koti-iltojen lämmintä, mutkatonta tunnelmaa ja arjen kohottavaa hyvää mieltä. Selkeälinjainen muotokieli lintuaiheella on aina ajankohtainen - niin kuin hyvässä seurassa nautittu viinihetki. Samaa mutkatonta tunnelmaa löytyy myös itse pakkauksesta. Suhosen siepoksi nimeämä lintu on suomalaisille niin tuttu, että sitä kutsutaan jo leikkisästi Festivo-linnuksi. Printissä on 1950- ja 60-lukujen retrohenkeä, josta Suhonen tunnetaan.

”Luonnon motiivit, kuten linnut, kasvit ja perhoset, ovat minulle tyypillisiä. Luontoaiheet ovat hyvällä tavalla neutraaleja, eivätkä ne ole tiettyyn hetkeen tai trendiin sidoksissa”, Suhonen sanoo.

Festivo pakataan nykyaikaiseen, kahdeksankulmaiseen litran tetra prisma -pakkaukseen. Kevyt ja särkymätön nestekartonkipakkaus on kätevä kuljettaa mukana vaikkapa piknikille, veneeseen tai mökille. Käytännöllinen pakkaus on myös kaunis.

”Halusin luoda hyvän mielen tuotteen, jossa on arjen kauneutta. Viinitetrakin voi olla lahjaesine, jossa on designtwistiä. Olen kuullut, että joku on leikannut tyhjän Festivo-tölkin kukkamaljakoksi ihastuttuaan printtiin.”

Festivo-pakkaus on myös ekologinen. Alkon teettämän tutkimuksen mukaan litran kartonkitölkillä on kaikkiin pakkaustyyppeihin verrattuna toiseksi pienin hiilijalanjälki, 85 g CO2e/l. *

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!