Festivo Riesling QbA Mosel, kartonkitölkki 100 cl

Festivo Riesling 1 l kartonkitölkki

“Itämaisille ruoille & seurusteluun.”

Alkon makuluonnehdinta

Pirteä & hedelmäinen

Hinta Alkossa

9,68 €

Rypäle

Väri

Vaaleankeltainen.

Tuoksu

Raikas, trooppisen hedelmäinen, omenainen.

Maku

Puolimakea, miellyttävän hapokas, päärynäinen, raparperinen, sitruksinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Mosel QbA
Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
100
Alkoholia:
11,00 %
Hintaryhmä:
9-10 €
Litrahinta:
9,68 €
Alkon tuotekoodi:
536508
EAN:
6420614686164
Sokeripitoisuus:
25,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Makeusaste:
Puolikuiva

Per annoskoko (30 ml)

Energia (kJ/kcal):
0/0
Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Hiilihydraatti:
0 g
- josta sokereita:
0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g

Per 100ml

Energia:
269/64
Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Hiilihydraatti:
0,0 g
- josta sokereita:
0,0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g
Ainesosat:
0

Festivo Riesling - itämaisten ruokien kaveriksi ja seurusteluun

Festivo Riesling on puolimakea valkoviini Saksasta. Sataprosenttinen Riesling-viini on hyvin viilennettynä omiaan aurinkoisten päivien seurustelujuomana. Raikas ja hapokas viini sopii piknik- ja grilliherkuille. Hienoisen makeutensa ansiosta se on oiva pari myös vahvasti maustetuille ruoille.

Festivo Riesling by Ivana Helsinki ja Paola Suhonen

Festivon raikkaan pakkauksen on suunnitellut Paola Suhonen, joka kuvailee siepoksi nimeämäänsä lintukuosia näin: Kuosi on skandinaavisen raikas höystettynä ripauksella 60-luvun vintage-tyyliä. Siinä asuu kesäisten piknik-hetkien aitoa iloa, syksyisen hämyisten koti-iltojen lämmintä, mutkatonta tunnelmaa ja arjen kohottavaa hyvää mieltä. Selkeälinjainen muotokieli lintuaiheella on aina ajankohtainen - niin kuin hyvässä seurassa nautittu viinihetki. Samaa mutkatonta tunnelmaa löytyy myös itse pakkauksesta. Suhosen siepoksi nimeämä lintu on suomalaisille niin tuttu, että sitä kutsutaan jo leikkisästi Festivo-linnuksi. Printissä on 1950- ja 60-lukujen retrohenkeä, josta Suhonen tunnetaan.

”Luonnon motiivit, kuten linnut, kasvit ja perhoset, ovat minulle tyypillisiä. Luontoaiheet ovat hyvällä tavalla neutraaleja, eivätkä ne ole tiettyyn hetkeen tai trendiin sidoksissa”, Suhonen sanoo.

Festivo pakataan nykyaikaiseen, kahdeksankulmaiseen litran tetra prisma -pakkaukseen. Kevyt ja särkymätön nestekartonkipakkaus on kätevä kuljettaa mukana vaikkapa piknikille, veneeseen tai mökille. Käytännöllinen pakkaus on myös kaunis.

”Halusin luoda hyvän mielen tuotteen, jossa on arjen kauneutta. Viinitetrakin voi olla lahjaesine, jossa on designtwistiä. Olen kuullut, että joku on leikannut tyhjän Festivo-tölkin kukkamaljakoksi ihastuttuaan printtiin.”

Festivo-pakkaus on myös ekologinen. Alkon teettämän tutkimuksen mukaan litran kartonkitölkillä on kaikkiin pakkaustyyppeihin verrattuna toiseksi pienin hiilijalanjälki, 85 g CO2e/l. *

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös