Gato Negro 9 Lives Malbec 300 cl hanapakkaus

“Reilun kaupan viini sopii myös vegaaneille”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

34,50 €

Rypäle

Maku

Täyteläinen, tanniininen, herukkainen, tumman kirsikkainen, kypsän karpaloinen, kevyen tummasuklainen, hennon mustapippurinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Mendoza
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
300
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
n. 34 €
Litrahinta:
11,50 €
Alkon tuotekoodi:
462208
Pulloja / laatikko:
4 kpl
Eettinen tuote:
Kyllä
Rypäleosuudet:
100%

Gato Negro -perheen Argentiinan-serkku, Gato Negro 9 Lives Reserve Malbec tulee Andien toiselta puolelta, Argentiinan Mendozasta. Gato Negro 9 Lives -sarjan rypäleet tulevat Vina San Pedron parhailta tiloilta ja pakkausten etiketeissä hehkuu kissan myyttistä yhdeksää elämää edustava amuletti, jonka tarinan mukaan uskottiin tuovan sadonkorjuuonnea.

Gato Negro on Suomen tunnetuin viinibrändi * ja uutuus Malbec-viini on Gaton ensimmäinen Reilun kaupan viini. Sopii myös vegaaneille.

Viinistä viiniin 2020 -opas arvioi viinin näin: Marjainen tuoksu muistuttaa aromeiltaan herukkaa, hapankirsikkaa, sekä yrttejä ja metsän aluskasvillisuutta. Keskitäyteläinen maku on luonteeltaan varsin nuorekas. Siinä on tuoksun aromien lisäksi kypsiä karpalon ja puolukan vivahteita. Vieno savuisen paahteinen aromi, marjainen hapokkuus ja nuorekkaat tanniinit kantavat kokonaisuutta hieman suuta supistavaan jälkivaikutelmaan. Ruokasuositus: paistetut tai grillatut liharuoat vaikkapa kermaisten kastikkeiden kera.

* Wine Intelligence 07/2018: 86% suomalaisista aikuisista tunnistaa kysyttäessä Gato Negro -viinibrändin, kun toiseksi tunnetuimman tunnistaa 83%.

Katso video: Gato Negro, tuo mielikuvitustamme kiehtova Musta Kissa ja sen varjo, ovat kulkeneet Viña San Pedron viinitarhoilla niin kauan kuin muistamme. Ensimmäinen viinintekijämme ripusti kissan kaulaan amuletin, kauniin kultaisen 9-riipuksen, tuomaan onnea. Amuletin numero 9 edustaa kissojen myyttistä yhdeksää elämää. Aina siitä lähtien, kun amuletti ripustettiin kissaystävämme kaulaan, on se tuonut onnea: jokainen Viña San Pedron vuosikerta ja jokainen viini on ollut aina edellistä elegantimpi. Ja Gato Negrosta on tullut luotettava ystävämme.

Alko verkkokauppalinkki