Gato Negro 9 Lives Malbec 300 cl hanapakkaus

“Reilun kaupan viini sopii myös vegaaneille”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

34,50 €

Rypäle

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Mendoza
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
300
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
n. 34 €
Litrahinta:
11,50 €
Alkon tuotekoodi:
462208
Pulloja / laatikko:
4 kpl
Eettinen tuote:
Kyllä
Rypäleosuudet:
100%

Gato Negro -perheen Argentiinan-serkku, Gato Negro 9 Lives Reserve Malbec tulee Andien toiselta puolelta, Argentiinan Mendozasta. Gato Negro 9 Lives -sarjan rypäleet tulevat Vina San Pedron parhailta tiloilta ja pakkausten etiketeissä hehkuu kissan myyttistä yhdeksää elämää edustava amuletti, jonka tarinan mukaan uskottiin tuovan sadonkorjuuonnea.

Gato Negro on Suomen tunnetuin viinibrändi * ja uutuus Malbec-viini on Gaton ensimmäinen Reilun kaupan viini. Sopii myös vegaaneille.

* Wine Intelligence 07/2018: 86% suomalaisista aikuisista tunnistaa kysyttäessä Gato Negro -viinibrändin, kun toiseksi tunnetuimman tunnistaa 83%.

Katso video: Gato Negro, tuo mielikuvitustamme kiehtova Musta Kissa ja sen varjo, ovat kulkeneet Viña San Pedron viinitarhoilla niin kauan kuin muistamme. Ensimmäinen viinintekijämme ripusti kissan kaulaan amuletin, kauniin kultaisen 9-riipuksen, tuomaan onnea. Amuletin numero 9 edustaa kissojen myyttistä yhdeksää elämää. Aina siitä lähtien, kun amuletti ripustettiin kissaystävämme kaulaan, on se tuonut onnea: jokainen Viña San Pedron vuosikerta ja jokainen viini on ollut aina edellistä elegantimpi. Ja Gato Negrosta on tullut luotettava ystävämme.

Alko verkkokauppalinkki