Gato Negro 9 Lives Organic Blend

“Hyvälle pihville ja nautiskeluun.”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

10,49 €

Rypäle

Väri

Runsaanpunainen.

Tuoksu

Tummien marjojen sävyttämä, mausteinen ja tamminen.

Maku

Keskitäyteläinen, tanniininen, herukkainen, mustikkainen, kirsikkainen, hennon vaniljainen, mausteinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
10-11 €
Litrahinta:
13,85 €
Alkon tuotekoodi:
459277
EAN:
7804300150020
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Luomu:
Kyllä
Rypäleosuudet:
Cabernet Sauvignon 70%, Carmenère 15%, Merlot 15%

Viña San Pedron viinitarhojen parhaista rypäleistä valmistettu Gato Negro 9 Lives Organic Blend -punaviini on kunnianosoitus kissaystävällemme. Pakkaus toistaa Mustan Kissan tarinaa: etiketissä hehkuu mystinen Musta Kissa kaulassaan kultainen onnen amuletti numero 9.

Gato Negro 9 Lives Organic Blend -luomuviinin käsin poimitut rypäleet on viljelty luonnollisella menetelmällä eikä viininvalmistuksen missään vaiheessa ole käytetty kemiallisia lisä- tai torjunta-aineita. Kiitos luontaisten, rypäleiden pinnalla kasvavien hiivojen viinin käyminen tapahtuu spontaanisti, joka taas on ympäristön kannalta suotuisaa.

Viinistä viiniin 2020 arvioi viinin näin: Mausteinen ja maanläheinen tuoksu on tummasävytteinen, muistuttaen muun muassa mustaherukoita, vihreitä paprikoita ja mustapippuria. Keskitäyteläinen maku seuraa aromeiltaan tummasävytteistä ja maanläheistä makua. Siinä on myös tuoksun mausteisia piirteitä, samoin paahteisuutta ja savuakin. Viini on helposti lähestyttävä ja jättää nielua lämmittävän, mausteisen jälkivaikutelman.

Keskitäyteläinen Gato Negro 9 Lives Organic Blend viini on loistava kumppani hyvälle pihville tai lammasruualle, mutta sopii nautiskeluun myös sellaisenaan.

Gato Negro on Suomen tunnetuin viinibrändi ja Wine Intelligence 07/2018 -tutkimuksen mukaan 86% suomalaisista aikuisista tunnistaa kysyttäessä Gato Negro -viinibrändin, kun toiseksi tunnetuimman tunnistaa 83%. Kaikki Gato Negro -viinit ovat Certified Sustainable Wine of Chile -sertifioituja.

Katso video: Gato Negro, tuo mielikuvitustamme kiehtova Musta Kissa ja sen varjo, ovat kulkeneet Viña San Pedron viinitarhoilla niin kauan kuin muistamme. Ensimmäinen viinintekijämme ripusti kissan kaulaan amuletin, kauniin kultaisen 9-riipuksen, tuomaan onnea. Amuletin numero 9 edustaa kissojen myyttistä yhdeksää elämää. Aina siitä lähtien, kun amuletti ripustettiin kissaystävämme kaulaan, on se tuonut onnea: jokainen Viña San Pedron vuosikerta ja jokainen viini on ollut aina edellistä elegantimpi. Ja Gato Negrosta on tullut luotettava ystävämme.

Lue lisää kansainvälisiltä sivuilta!

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös