9 Lives Reserve Apasionado -punaviini.
Chile

9 Lives Apasionado Red Blend

Lisää suosikkeihin

Hinta Alkossa
10,99 €
Ruokasuositukset Itämainen ruoka Kana, Kalkkuna Seurustelu Tulinen
Rypäle
Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Väri
Rubiininpunainen
Tuoksu
Kypsän marjainen, vaniljainen
Maku
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, mustikkainen, mansikkainen, rusinainen, kevyen vaniljainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Chile
Tuottaja
Vina San Pedro
Vuosikerta
2019
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 13,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Paikallinen ekosertifiointi Sopii vegaaneille
Litrahinta
14,52 €/l
Alkon tuotekoodi
927086
EAN
7804300149970
SKU
607141
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Sokeripitoisuus 10 g/l
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Tutustu 9 Lives -viineihin.

One life is not enough to explore your unknown, dare to live 9 Lives.

 

9 Lives Apasionado Red Blend – passion, fire, flame
Live every moment intensely while trying this 9 Lives Apasionado Red Blend. With its notes of red and black fruits, cocoa, and vanilla, this wine offers structured tannins with a velvety finish. Trust your instincts, dare to live 9 Lives.

9liveswine.com

Upea 9 Lives Apasionado Red Blend on laadultaan erinomainen

Pehmeän ja hedelmäisen 9 Lives Apasionado Red Blend -punaviinin tuoksu on tulvillaan kypsää marjaisuutta ja vaniljaa. Keskitäyteläisen ja keskitanniinisen viinin maku seuraa tuoksua ja siitä löytyy mustikkaa, mansikkaa, rusinaa ja kevysti vaniljaa. Tämä vastuullisesti tuotettu punaviini sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

9 Lives Apasionado Red Blend kuuluu chileläiseen 9 Lives -laatuviinien sarjaan, josta Alkossa on saatavana myös Vuoden Viinit 2022 -kilpailussa palkittu 9 Lives Delirious Cabernet Sauvignon sekä trendikäs 9 Lives Inspiring Riesling -valkoviini.

Viinilehti arvioi vuosikerran 2021 neljän tähden arvoiseksi: "Harmoninen, laadultaan erinomainen ja hinnaltaan edullinen ostos. Tiivishenkinen, vivahteikas tuoksu muistuttaa aromeiltaan mustaherukkaa, karhunvatukkaa, makeaa mausteisuutta ja paahteisuutta. Mehevä, melko täyteläinen maku toistaa tuoksun aromimaailman. Viinissä on myös kuivattujen hedelmien, kahvin ja suklaan vivahteita. Alun pehmeä maku saa ryhtiä ja tasapainoa pehmeiden tanniinien ansiosta. Kokonaisuus jättää suunmyötäisen jälkivaikutelman."

Monipuolinen seurustelu- ja ruokaviini

9 Lives Apasionado Red Blend on helposti lähestyttävä seurusteluviini ja erinomainen punaviini selkeän makuisten liharuokien seuraan. Viinissä on sokeria 10 g/l, joten kun lasissa on tätä viiniä, voi pöytään kattaa myös hieman maustetumpia ja tulisempia ruokia.

Viña San Pedro

Correa Albanon veljesten vuonna 1865 perustama Viña San Pedro on Chilen suurimpia viinintuottajia, joka on tehnyt paljon töitä luodakseen Chilestä vahvan ja monipuolisen viininvalmistajamaan. Yhteensä San Pedrolla on viininviljelysmaata yli 2 500 hehtaaria ja se omistaa yhden maailman suurimmista viinitarhoista, Curicó Valleyn alueella sijaitsevan 1 200 hehtaarin tarhan. Tältä tarhalta tulevat muun muassa Gato Negro -viinit eli ”kissaviinit”. Suomen tunnetuimman viinibrändin, Gato Negron, lisäksi Viña San Pedron viiniperheeseen kuuluu myös 9 Lives, Castillo de Molina ja 1865 Selected Vineyards. Vientiä on yli 80 maahan ympäri maailman.

Vastuullinen viinintuottaja

Viña San Pedro Tarapacá eli VSPT Wine Group on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä. Samalla viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla VSPT viljelee. Yrityksen 360° Sustainable -ohjelma jakautuu neljään osaan, pitäen sisällään ympäristön, vesihuollon, sosiaaliset sitoumukset ja laadun. Jokainen osa-alue sisältää laajan joukon toimintoja, joilla pyritään parantamaan mm. energian- ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja kehitystä sekä tuotteen laatua. Talon motto onkin: "We respect and honor our people and our land."

VSPT Wine Group

VSPT Wine Group's Sustainability Video

 

9 Lives -viinit on ekosertifioitu

VSPT Wine Groupin tuotteilla on paikallinen ekosertifiointi, Certified Sustainable Wine of Chile. Tuotteen alkuperämaassa annettu sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinintuotannossa. Paikallisten sertifiointien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran maasta riippuen. Kuitenkin esimerkiksi viinin viljelyssä ja -valmistuksessa tyypillisiä toimenpiteitä ovat veden ja energiankulutuksen säästäminen sekä uusiutuvan energian käyttäminen. Esimerkiksi luomutuotannossa ei näille toimenpiteille aseteta lainkaan vaatimuksia.

Certified Sustainable Wine of Chile

Biokaasulaitos

Viña San Pedro on maailman ensimmäinen viinintuottaja, jolla on oma biokaasulaitos. Se kattaa viinitalon kokonaissähköntarpeen ja tuottaa 60 % koko VSPT Wine Groupin sähköntarpeesta. Biokaasulaitos käyttää raaka-aineena viinintuotannosta jäänyttä biojätettä, joka muutetaan biokaasuksi ja loput rypäleiden biojätteet kuljetetaan viinitarhoille lannoitteeksi. Näin saadaan pienennettyä hiilijalanjälkeä sekä parannettua jätehuoltoa. Alla oleva video kertoo lisää biokaasulaitoksesta.

Viña San Pedro bio gas plant video

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!