Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon - S-ryhmän omistajan viini 2017

Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

10,69 €

Ruokasuositukset

Nauta
Pizzat ja piirakat
Porsas

Rypäle

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Kypsät, punaiset marjat, mansikka, kirsikka.

Maku

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, vaniljainen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
10-11 €
Litrahinta:
14,12 €
Alkon tuotekoodi:
952337
EAN:
7804300139230
Sokeri:
3,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Rypäleosuudet:
95% CS, 5% Syrah

Viña San Pedron viinitarhojen parhaista rypäleistä valmistettu uusi Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon -viini on kunnianosoitus kissaystävällemme. Pakkaus toistaa Mustan Kissan tarinaa: etiketissä hehkuu mystinen Musta Kissa kaulassaan kultainen onnen amuletti numero 9.

Viini on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja: kultaa Sélections Mondiales des Vins 2016, hopeaa Concours Mondial Bruxelles 2016 sekä pronssia Decanter 2016 -kilpailuissa. Alkosta myös 3 litran hanapakkauksessa löytyvä viini voitti hopeaa Vuoden Viinit 2017 –kilpailussa sarjassa ”punaiset laatikkoviinit”.

Rubiininpunainen, kypsän hedelmäinen ja pehmeätanniininen viini on tulvillaan kypsiä, punaisia marjoja, mansikkaa ja kirsikkaa, jotka sulautuvat toffeen ja vaniljan sävyihin. Kohtuullisen täyteläinen viini on pehmeän tanniininen, makeanoloinen ja sen maku vastaa tuoksua. Viini jättää pitkän, maukkaan ja lämmittävän jälkivaikutelman. Viiniä on kypsytetty tammessa 6 kuukautta.

Katso video: Gato Negro, tuo mielikuvitustamme kiehtova Musta Kissa ja sen varjo, ovat kulkeneet Viña San Pedron viinitarhoilla niin kauan kuin muistamme. Ensimmäinen viinintekijämme ripusti kissan kaulaan amuletin, kauniin kultaisen 9-riipuksen, tuomaan onnea. Amuletin numero 9 edustaa kissojen myyttistä yhdeksää elämää. Aina siitä lähtien, kun amuletti ripustettiin kissaystävämme kaulaan, on se tuonut onnea: jokainen Viña San Pedron vuosikerta ja jokainen viini on ollut aina edellistä elegantimpi. Ja Gato Negrosta on tullut luotettava ystävämme.

Katso reseptit: http://gatonegro9lives.cl

Alko verkkokauppalinkki