Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon - S-ryhmän omistajan viini 2017

Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

10,69 €

Ruokasuositukset

Nauta
Pizzat ja piirakat
Porsas

Rypäle

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Kypsät, punaiset marjat, mansikka, kirsikka.

Maku

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, vaniljainen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
10-11 €
Litrahinta:
14,12 €
Alkon tuotekoodi:
952337
EAN:
7804300139230
Sokeripitoisuus:
3,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Rypäleosuudet:
95% CS, 5% Syrah

Viña San Pedron viinitarhojen parhaista rypäleistä valmistettu uusi Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon -viini on kunnianosoitus kissaystävällemme. Pakkaus toistaa Mustan Kissan tarinaa: etiketissä hehkuu mystinen Musta Kissa kaulassaan kultainen onnen amuletti numero 9.

Viinistä viiniin 2020 -opas arvioi viinin näin: Tuoksu on sävyiltään tumma, lähes mustan marjaisa. Siitä erottuvat murskatut mustaherukat sekä karhunvatukat ja hento paahteisuus. Keskitäyteläinen maku on nuorekas, ja seuraa aromeiltaan tuoksua. Siinä on myös pippurisuutta ja hentoa savuisuutta. Lempeät tanniinit ja eloisa hapokkuus ryhdittävät viinin makua, kannattaen sen kypsän marjaiseen sekä paahteiseen jälkivaikutelmaan. Ruokasuositus: vaaleat lihat paistettuna sekä konstailemattomat lihapadat.

Gato Negro on Suomen tunnetuin viinibrändi ja Wine Intelligence 07/2018 -tutkimuksen mukaan 86% suomalaisista aikuisista tunnistaa kysyttäessä Gato Negro -viinibrändin, kun toiseksi tunnetuimman tunnistaa 83%. Kaikki Gato Negro -viinit ovat Certified Sustainable Wine of Chile -sertifioituja.

Katso video: Gato Negro, tuo mielikuvitustamme kiehtova Musta Kissa ja sen varjo, ovat kulkeneet Viña San Pedron viinitarhoilla niin kauan kuin muistamme. Ensimmäinen viinintekijämme ripusti kissan kaulaan amuletin, kauniin kultaisen 9-riipuksen, tuomaan onnea. Amuletin numero 9 edustaa kissojen myyttistä yhdeksää elämää. Aina siitä lähtien, kun amuletti ripustettiin kissaystävämme kaulaan, on se tuonut onnea: jokainen Viña San Pedron vuosikerta ja jokainen viini on ollut aina edellistä elegantimpi. Ja Gato Negrosta on tullut luotettava ystävämme.

Kansainvälisille sivuille : http://gatonegro9lives.cl

Alko verkkokauppalinkki