9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon -punaviini.
Chile

9 Lives Delirious Cabernet Sauvignon

Lisää suosikkeihin

Hinta Alkossa
10,99 €
Ruokasuositukset Grilliruoka Nauta Pataruoat Porsas
Rypäle
Cabernet Sauvignon
Väri
Tumma rubiininpunainen
Tuoksu
Kypsiä tummia marjoja, mustaherukkaa, karhunvatukkaa, hentoa tammea
Maku
Täyteläinen, keskitanniininen, boysenmarjainen, mansikkainen, mustaherukkainen, suklainen, mausteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Chile
Tuottaja
Vina San Pedro
Vuosikerta
2019
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 13,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Paikallinen ekosertifiointi Sopii vegaaneille
Hintaryhmä
0
Litrahinta
14,52 €/l
Alkon tuotekoodi
952337
EAN
7804300139230
SKU
606145
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Sokeripitoisuus 3 g/l
Täyteläisyysaste
Täyteläinen
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Katso 9 Lives -viinien video: One life is not enough to explore your unknown, dare to live 9 Lives.

 

 

9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon - "B side", any person could be able to explore their other side or world without fear
Choose your own reality after trying this 9 Lives Cabernet Sauvignon, ruby red wine with delirious ripe strawberry and cherry aromas, combined with subtle hints of pepper, black tea and vanilla. Smooth and structured tannins for a balanced wine. Trust your instincts, dare to live 9 Lives.

9liveswine.com

 

Vuoden Viinit 2022 -palkittu 9 Lives Delirious Cabernet Sauvignon

9 Lives Delirious Cabernet Sauvignon kuuluu chileläiseen 9 Lives -laatuviinien sarjaan, josta Alkossa on saatavana myös hieman makeamman punaviinien ystäville 9 Lives Reserve Apasionado sekä kuivien Riesling-viinien ystäville 9 Lives Inspiring Riesling. 9 Lives Delirious Cabernet Sauvignon -punaviini palkittiin Vuoden Viinit 2022 -kilpailussa kunniamaininnalla sarjassa Cabernet Sauvignon punaviinit, hinta alle 13 €.

9 Lives Delirious Cabernet Sauvignon punaviinin tuoksussa on kypsiä tummia marjoja, mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja hentoa tammea. Viinin maku on täyteläinen ja keskitanniininen ja löydät siitä boysenmarjaa, mansikkaa, mustaherukkaa, suklaata ja mausteisuutta. Viini sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Viinilehden arvio tästä Vuoden Viinit 2022 -kilpailussa palkitusta viinistä: laadukas ja hyvin tehty viini, valmis juotavaksi, hinta vastaa laatua (2022).

Punaviini tummien liharuokien seuraan

9 Lives Delirious Cabernet Sauvignon on loistovalinta tummien liharuokien viiniksi. Viini viihtyy sekä naudan että possusta valmistettavien herkkujen kera. Myös pataruoat sekä grillatut lihaherkut voi hyvillä mielin kattaa pöytään tämän punaviinin seuraksi.

Viña San Pedro

Correa Albanon veljesten vuonna 1865 perustama Viña San Pedro on Chilen suurimpia viinintuottajia, joka on tehnyt paljon töitä luodakseen Chilestä vahvan ja monipuolisen viininvalmistajamaan. Yhteensä San Pedrolla on viininviljelysmaata yli 2 500 hehtaaria ja se omistaa yhden maailman suurimmista viinitarhoista, Curicó Valleyn alueella sijaitsevan 1 200 hehtaarin tarhan. Tältä tarhalta tulevat muun muassa Gato Negro -viinit ja näiden lisäksi Viña San Pedron viiniperheeseen kuuluvat myös mm. 9 Lives, Castillo de Molina ja 1865 Selected Vineyards. Vientiä on yli 80 maahan ympäri maailman.

Vastuullinen viinintuottaja

Viña San Pedro Tarapacá eli VSPT Wine Group, johon Castillo de Molina kuuluu, on jo pitkään noudattanut ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joiden tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä. Samalla viinitalo panostaa myös sosiaaliseen vastuuseen, joka kattaa työntekijät ja heidän perheensä sekä yhteisöt, joiden alueilla VSPT viljelee. Yrityksen 360° Sustainable -ohjelma jakautuu neljään osaan, pitäen sisällään ympäristön, vesihuollon, sosiaaliset sitoumukset ja laadun. Jokainen osa-alue sisältää laajan joukon toimintoja, joilla pyritään parantamaan mm. energian- ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja kehitystä sekä tuotteen laatua. Talon motto onkin: "We respect and honor our people and our land."

VSPT Wine Group

VSPT Wine Group's Sustainability Video

Paikallinen ekosertifiointi

VSPT Wine Groupin tuotteilla on paikallinen ekosertifiointi, Certified Sustainable Wine of Chile. Tuotteen alkuperämaassa annettu sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä viinintuotannossa. Paikallisten sertifiointien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran maasta riippuen. Kuitenkin esimerkiksi viininviljelyssä ja -valmistuksessa tyypillisiä toimenpiteitä ovat veden- ja energiankulutuksen säästäminen sekä uusiutuvan energian käyttäminen. Esimerkiksi luomutuotannossa ei näille toimenpiteille aseteta lainkaan vaatimuksia.

Certified Sustainable Wine of Chile

Biokaasulaitos

Viña San Pedro on maailman ensimmäinen viinintuottaja, jolla on oma biokaasulaitos. Se kattaa viinitalon kokonaissähköntarpeen ja tuottaa 60 % koko VSPT Wine Groupin sähköntarpeesta. Biokaasulaitos käyttää raaka-aineena viinintuotannosta jäänyttä biojätettä, joka muutetaan biokaasuksi ja loput rypäleiden biojätteet kuljetetaan viinitarhoille lannoitteeksi. Näin saadaan pienennettyä hiilijalanjälkeä sekä parannettua jätehuoltoa. Alla oleva video kertoo lisää biokaasulaitoksesta.

Viña San Pedro bio gas plant video

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!