Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon 300 cl hanapakkaus

“Tyylikäs uutuus Suomen tunnetuimmalta viinibrändiltä”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

33,99 €

Rypäle

Maku

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, vaniljainen, pippurinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Pullokoko:
300
Alkoholia:
13,50 %
Hintaryhmä:
n. 33 €
Litrahinta:
11,33 €
Alkon tuotekoodi:
904598
EAN:
7804300141394

Viña San Pedron viinitarhojen parhaista rypäleistä valmistettu uusi Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon -viini on kunnianosoitus kissaystävällemme. Pakkaus toistaa Mustan Kissan tarinaa: etiketissä hehkuu mystinen Musta Kissa kaulassaan kultainen onnen amuletti numero 9.

Suomen suosituimman viinibrändin uutuus, Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon, tulee Alkon valikoimaan hanapakkauksessa juuri sopivasti juhlasesongin kynnyksellä. Vaikka uutuusviini on ollut kansainvälisestikin markkinoilla vasta muutamia kuukausia, on se ehtinyt jo voittaa useita kansainvälisiä palkintoja: kultaa Sélections Mondiales des Vins 2016, hopeaa Concours Mondial Bruxelles 2016 sekä pronssia Decanter 2016 -kilpailuissa.

Gato Negro, tuo mielikuvitustamme kiehtova Musta Kissa ja sen varjo, ovat kulkeneet Viña San Pedron viinitarhoilla niin kauan kuin uistamme. Ensimmäinen viinintekijämme ripusti kissan kaulaan amuletin, kauniin kultaisen 9-riipuksen, tuomaan onnea. Amuletin numero 9 edustaa kissojen myyttistä yhdeksää elämää. Aina siitä lähtien, kun amuletti ripustettiin kissaystävämme kaulaan, on se tuonut onnea: jokainen Viña San Pedron vuosikerta ja jokainen viini on ollut aina edellistä elegantimpi. Ja Gato Negrosta on tullut luotettava ystävämme.

Alko verkkokauppalinkki