Gato Negro 9 Lives -viinit S-ryhmän asiakasomistajaviineinä

S-ryhmän asiakasomistajaviinit 2017
05.05.2017

S-ryhmän uudet asiakasomistajaviinit ovat chileläiset Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon -punaviini ja Gato Negro 9 Lives Reserve Sauvignon Blanc -valkoviini sekä australialainen Carrington Vintage Brut -kuohuviini. Uudet asiakasomistajaviinit saapuvat toukokuun aikana S-ryhmän ruokaravintoloihin kautta maan.

Asiakasomistajaviinien hakuprosessi toimii yhdellä Suomen suurimmalla juomakilpailutuksella, jonka osana joukko S-ryhmän ravintola-alan ammattilaisia kokoontuu sokkotastingiin valitsemaan parhaat puna-, valko- ja kuohuviinit. Maun lisäksi valintaan vaikuttavat viinien vastuullisuus kuin myös pullojen ulkonäkö.

"Asiakkaan lasiin päätyy turvallinen ja laadukas tuote", kertoo kilpailutuksesta vastaava Miko Kamppuri SOK:lta. Asiakasomistajat ovatkin oppineet luottamaan vuosittain vaihtuvien viinien erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. S-ryhmän asiakasomistajaviinit ovat saatavilla kaikista S-ryhmään kuuluvista ravintoloista ympäri maan. (Lähde: Yhteishyvä 2/2017)

Laadukas viinisarja Suomen suosituimmalta viinibrändiltä

Gato Negro 9 Lives on Suomen suosituimman viinituotemerkin Gato Negron uusi, huippulaadukas viinisarja, jonka viinit on tehty chileläisen Viña San Pedron viinitarhojen parhaista rypäleistä.

Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon

Rubiininpunainen, kypsän hedelmäinen ja pehmeätanniininen viini on tulvillaan kypsiä, punaisia marjoja, mansikkaa ja kirsikkaa, jotka sulautuvat toffeen ja vaniljan sävyihin. Kohtuullisen täyteläinen viini on pehmeän tanniininen, makeanoloinen ja sen maku vastaa tuoksua. Viini jättää pitkän, maukkaan ja lämmittävän jälkivaikutelman. Viiniä on kypsytetty tammessa 6 kuukautta.

Vaikka uutuusviini on ollut kansainvälisestikin markkinoilla vasta vähän aikaa, on se ehtinyt jo voittaa useita kansainvälisiä palkintoja: kultaa Sélections Mondiales des Vins 2016, hopeaa Concours Mondial Bruxelles 2016 sekä pronssia Decanter 2016 -kilpailuissa. Uutuusviini löytyy myös Alkosta 3 litran hanapakkauksessa ja se voitti hopeaa Vuoden Viinit 2017 –kilpailussa sarjassa ”punaiset laatikkoviinit”.

Lue lisää viinistä tästä linkistä.

Gato Negro 9 Lives Reserve Sauvignon Blanc

Vihertävän keltaisen viinin intensiivinen tuoksu on tulvillaan sitrusta ja greippiä. Pehmeässä ja tasapainoisessa maussa on raikasta hapokkuutta.

Lue lisää viinistä tästä linkistä.

Gato Negro 9 Lives -viineistä voit lukea lisää myös tuotteen kansainvälisiltä nettisivuilta tästä linkistä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!