Gato Negro 9 Lives -viinit S-ryhmän asiakasomistajaviineinä

S-ryhmän uudet asiakasomistajaviinit ovat chileläiset Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon -punaviini ja Gato Negro 9 Lives Reserve Sauvignon Blanc -valkoviini sekä australialainen Carrington Vintage Brut -kuohuviini. Uudet asiakasomistajaviinit saapuvat toukokuun aikana S-ryhmän ruokaravintoloihin kautta maan.

Asiakasomistajaviinien hakuprosessi toimii yhdellä Suomen suurimmalla juomakilpailutuksella, jonka osana joukko S-ryhmän ravintola-alan ammattilaisia kokoontuu sokkotastingiin valitsemaan parhaat puna-, valko- ja kuohuviinit. Maun lisäksi valintaan vaikuttavat viinien vastuullisuus kuin myös pullojen ulkonäkö.

"Asiakkaan lasiin päätyy turvallinen ja laadukas tuote", kertoo kilpailutuksesta vastaava Miko Kamppuri SOK:lta. Asiakasomistajat ovatkin oppineet luottamaan vuosittain vaihtuvien viinien erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. S-ryhmän asiakasomistajaviinit ovat saatavilla kaikista S-ryhmään kuuluvista ravintoloista ympäri maan. (Lähde: Yhteishyvä 2/2017)

Laadukas viinisarja Suomen suosituimmalta viinibrändiltä

Gato Negro 9 Lives on Suomen suosituimman viinituotemerkin Gato Negron uusi, huippulaadukas viinisarja, jonka viinit on tehty chileläisen Viña San Pedron viinitarhojen parhaista rypäleistä.

Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon

Rubiininpunainen, kypsän hedelmäinen ja pehmeätanniininen viini on tulvillaan kypsiä, punaisia marjoja, mansikkaa ja kirsikkaa, jotka sulautuvat toffeen ja vaniljan sävyihin. Kohtuullisen täyteläinen viini on pehmeän tanniininen, makeanoloinen ja sen maku vastaa tuoksua. Viini jättää pitkän, maukkaan ja lämmittävän jälkivaikutelman. Viiniä on kypsytetty tammessa 6 kuukautta.

Vaikka uutuusviini on ollut kansainvälisestikin markkinoilla vasta vähän aikaa, on se ehtinyt jo voittaa useita kansainvälisiä palkintoja: kultaa Sélections Mondiales des Vins 2016, hopeaa Concours Mondial Bruxelles 2016 sekä pronssia Decanter 2016 -kilpailuissa. Uutuusviini löytyy myös Alkosta 3 litran hanapakkauksessa ja se voitti hopeaa Vuoden Viinit 2017 –kilpailussa sarjassa ”punaiset laatikkoviinit”.

Lue lisää viinistä tästä linkistä.

Gato Negro 9 Lives Reserve Sauvignon Blanc

Vihertävän keltaisen viinin intensiivinen tuoksu on tulvillaan sitrusta ja greippiä. Pehmeässä ja tasapainoisessa maussa on raikasta hapokkuutta.

Lue lisää viinistä tästä linkistä.

Gato Negro 9 Lives -viineistä voit lukea lisää myös tuotteen kansainvälisiltä nettisivuilta tästä linkistä.

Klikkaa kuvaa ja katso Gato Negro 9 Lives video:

Monipuolinen kuohuviini aperitiiviksi ja aterioille

Kauden asiakasomistajakuohuviini tulee Australiasta. Carrington Vintage Brut on elegantti kuohuviini, joka on suosittu juhlatunnelman kohottaja ympäri maailmaa ja kestosuosikki myös meillä Suomessa. Kuohuviinin käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset, ja se sopii paitsi aperitiiviksi myös kuohuviinicocktaileissa nautittavaksi. Kannattaa kokeilla myös kala-aterioilla tai vaikkapa blinien ja mädin kera.

Carrington Vintage Brut

Carrington Vintage Brut on väriltään vaalean oljenkeltaista ja tuoksultaan hedelmäistä ja viettelevää. Viinin kuplinta on ihastuttavan runsasta ja kuplat kestäviä. Sen maku on kuiva, runsas ja pehmeän hapokas.

Lue lisää viinistä tästä linkistä.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi