Gato Negro Chardonnay

“Nautiskeluun ja noutopöytään.”

Hinta Alkossa

7,90 €

Rypäle

Väri

Kullankeltainen.

Tuoksu

Hedelmäinen, meloniin vivahtava.

Maku

Kuiva, runsas, aromikas, banaaninen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
12,50 %
Hintaryhmä:
7-8 €
Litrahinta:
10,40 €
Alkon tuotekoodi:
008005
EAN:
7804300120641
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2012 -opas: Viini on edullinen ostos ja enemmän kuin hintansa arvoinen. Sopusuhtainen ja miellyttävä kokonaisuus. Valmis juotavaksi heti.

Palkinnot

Chardonnay 2008, Wine Spectator 83 pistettä
Hot Brand Award, maaliskuu 2011, Impact Magazine, USA
Vina San Pedro: Uuden Maailman Vuoden Viinitalo -palkinto marraskuu 2011, Wine Enthusiast -lehti

Nappivalinta noutopöytään ja seurusteluun

Uudet viinibrändit tulevat ja menevät, mutta Gato Negro pitää vuodesta toiseen pintansa suomalaisten kestosuosikkina. Kysymykseen ”Tunnetko Gato Negro -viinin?”, vastaa myöntävästi 84 % yli 18-vuotiaista suomalaisista.*

Gato Negron taru alkoi vuonna 1960 ja vuosien saatossa se on kehittynyt punaisesta sekoiteviinistä tunnetuksi viiniperheeksi, joka koostuu kahdeksasta eri rypälelajikkeesta. Laatua on vuosien varrella jatkuvasti parannettu mm. uusia kasvualueita kartoittamalla ja se on kantanut hedelmää. Gato Negro oli myös ensimmäinen chileläinen viinibrändi, josta amerikkalaislehdistö on koskaan kirjoittanut . Gato Negro -viinejä viedään yli 80 maahan Suomen ollessa yksi suurimpia vientikohteita. Tiesitkö, että kaksi pulloa Gato Negroa avataan joka sekunti jossain päin maailmaa!

Gato Negro Chardonnay on erinomainen yleisviini esimerkiksi paistetulle kalalle ja äyriäisille tai seisovan pöydän antimien kumppaniksi. Erinomainen valinta myös seurusteluviiniksi sellaisenaan ja hyvin jäähdytettynä. Suosittelemme tarjoilulämpötilaksi 8-11 astetta.

Gato Negrolla on omat suomenkieliset Facebook-sivut. Liity sinäkin kasvavaan fanijoukkoon ja kuulet ensimmäisenä Mustan Kissan kuulumisista: www.facebook.com/gatonegrosuomi. Gato Negro -viineistä voit lukea lisää myös kissan omilta kansainvälisiltä sivuilta, www.gatonegro.cl.

* BEM-tutkimus joulukuu 2015 (GFK & Pernod Ricard)

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös