Gato Negro Merlot

“Noutopöytään ja illanistujaisiin.”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

7,90 €

Rypäle

Väri

Rubiininpunainen violetin sävyin.

Tuoksu

Runsas, hieman paahteinen.

Maku

Keskitäyteläinen, hillomainen, pehmeä, mausteinen ja kypsän karpaloinen. Pehmeät tanniinit.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
7-8 €
Litrahinta:
10,40 €
Alkon tuotekoodi:
006614
EAN:
7804300120603
Sokeripitoisuus:
4,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viinin 2012 -opas arvioi viinin edulliseksi ostokseksi ja enemmän kuin hintansa arvoiseksi. Sopusuhtainen ja miellyttävä kokonaisuus noutopöytiin ja tummien liharuokien seuraan.

Palkinnot

Hot Brand Award, maaliskuu 2011, Impact Magazine, USA
Vina San Pedro: Uuden Maailman Vuoden Viinitalo -palkinto marraskuu 2011, Wine Enthusiast -lehti

Hyvä punaviini illanistujaisiin

​Gato Negro -viinien rypäleet ovat kasvaneet Lontuen laaksossa Chilen keskiosissa. Tarha, josta ne tulevat, on yksi maailman suurimpia, kooltaan huikeat 1.200 hehtaaria. Gato Negro Merlot on mutkaton yleisviini, joka pehmeiden tanniinien ansiosta sopii myös seurusteluviiniksi. Ideaalinen tarjoilulämpötila 15-18 astetta.

Gato Negrolla on suomenkieliset Facebook-fanisivut. Liity joukkoon ja kuulet ensimmäisenä Gaton kivoista kilpailuista ja kuulumisista. Mustan Kissan Facebook-sivuille pääset tästä.

Gato Negro on suomalaisten suosikki

Uudet viinibrändit tulevat ja menevät, mutta Gato Negro pitää vuodesta toiseen pintansa suomalaisten kestosuosikkina. Kysymykseen Tunnetko Gato Negro -viinin? vastaa myöntävästi 86 % yli 18-vuotiaista suomalaisista. Toiseksi sijoittuneen viinibrändin tuntee huomattavasti harvempi eli 71 %.* Korkea tunnettuus näkyy myös myynneissä - vuonna 2013 Gato Negron kolmea suosituinta viiniä myytiin Alkossa huikeat yli 2,1 miljoonaa litraa eli paljon enemmän kuin mitään muuta viinibrändiä. Gato Negro oli myös Suomen myydyin punaviini sekä valkoviini vuonna 2013.

Gato Negron taru alkoi vuonna 1960 ja vuosien saatossa se on kehittynyt punaisesta sekoiteviinistä tunnetuksi viiniperheeksi, joka koostuu kahdeksasta eri rypälelajikkeesta. Laatua on vuosien varrella jatkuvasti parannettu mm. uusia kasvualueita kartoittamalla ja se on kantanut hedelmää. Gato Negro oli myös ensimmäinen chileläinen viinibrändi, josta amerikkalaislehdistö on koskaan kirjoittanut ja tänä päivänä kissaviiniä kaadetaan lasiin jossain päin maailmaa joka toinen sekunti. Gato Negro -viinejä viedään yli 80 maahan Suomen ollessa yksi suurimpia vientikohteita. NMA & Pernod Ricard survey conducted Nov/Dec 2009www.gatonegro.clhttp://www.facebook.com/gatonegrosuomi

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös