Gato Negro Red Blend 5,5%

Päivittäistavarakaupat

Ruokasuositukset

Juustot
Pataruoat
Salaatit ja kasvisruoat

Rypäle

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Mansikkainen, kukkainen, tamminen, vaniljainen

Maku

Keskitäyteläinen, luonteikas, pehmeä

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Päivittäistavarakaupat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
5,50 %
Hintaryhmä:
0
EAN:
7804300150396
Sokeripitoisuus:
15,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Rypäleosuudet:
Cabernet Sauvignon 65% , Carmenere 20%, Syrah 15%

Suomen suosituin punaviini Gato Negro on nyt saatavana myös matala-alkoholisena versiona, kun Gato Negro Red Blend 5,5% listautuu syksyllä 2019 päivittäistavarakauppoihin kautta maan.

Chileläisen Viña San Pedron viinitalon Gato Negro -tuotteet ovat tutkitusti* Suomen tunnetuimpia viinejä. Gato Negro -tuotteet tulivat Alkoon 1980-luvulla. Mieleenpainuvalla kissalogolla koristetut viinipullot saivat lempinimen kissaviini, ja Gato Negrot ovat edelleen Suomen suosituimpia seurustelu- ja juhlaviinejä. Odotettu uutuus Gato Negro Red Blend 5,5% on maultaan luonteikas ja se on valmistettu ainoastaan punaviinistä ja alkoholittomasta viinistä, eikä tuotteeseen ole lisätty vettä tai keinotekoisia aromeja. Viini täyttääkin laatutietoisen kuluttajan tarpeet.

Gato Negro Red Blend on kolmen rypäleen sekoitus. Viinissä on 65% Cabernet Sauvignonia, 20% Carmenerea ja 15% Syrahia. Sokeria on 15 grammaa litrassa. Viinin väri on kauniin rubiininpunainen. Syvässä tuoksussa on mansikkaa, kukkaisuutta, tammea ja vaniljaa. Maku on keskitäyteläinen ja pehmeä, mikä tekee viinistä monikäyttöisen.

Vaikka Gato Negro Red Blendin alkoholipitoisuus on matala, viini on aromaattinen. Se sopii hyvin pihviviiniksi ja juustojen kanssa maisteltavaksi. Keskitäyteläinen punaviini sopii myös buffetiin, jossa on paljon erilaisia makuja.

Gato Negro Red Blend on oivallinen valinta mehevien pataruokien pariksi. Viiniä voi lorauttaa myös kastikkeeseen ja nauttia ruoan kanssa. Näin sama makumaailma toistuu lautasella ja lasissa. Gato Negro Red Blend sopii myös sangrian pohjaksi, hehkuviiniin ja glögiin. Mausta lämmin viinidrinkki vaikkapa kanelilla, inkiväärillä, neilikalla ja appelsiininkuorella.

Myös punaviini ja suklaa on hemmotteleva yhdistelmä syysiltana. Gato Negro Red Blendiä voi nauttia suklaan kanssa sellaisenaan tai lisätä hieman kaakaon joukkoon. Koristele viinikaakao kermavaahdolla ja suklaahipuilla.

(*Wine Intelligence -tutkimus 2018)