Hinta Alkossa
8,99 €
Ruokasuositukset Vähärasvainen kala Pasta ja pizza Salaatit ja kasvisruoka Äyriäiset
Rypäle
Alvarinho, Loureiro
Väri
Hyvin vaalea oljenkeltainen
Tuoksu
Puhdaspiirteinen, jossa herukkaa, karviaista, persikkaa ja omenaa
Maku
Kuiva, hapokas, limettinen, persikkainen, päärynäinen, kevyen aprikoosinen, hennon yrttinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Portugali
Alue
DOC Vinho Verde
Tuottaja
Sogrape Vinhos de Portugal
Vuosikerta
2018
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 12 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
DOC Vinho Verde
Litrahinta
11,85 €/l
Alkon tuotekoodi
595497
EAN
5601012005196
SKU
607149
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Makeusaste
Kuiva, erittäin kuiva
Sokeripitoisuus 2 g/l
Rypäleosuudet
70 % Loureiro, 30 % Alvarinho
* asiakaspalvelu@pernod-ricard-finland.com

Gazela Mare Vinho Verde - laadukas portugalilainen valkoviini mereneläville

Gazela Mare on perus-Gazelaa kuivempi vaihtoehto, joka sopii upeasti merenelävien kanssa. Pullon etiketistä voi nähdä , että tuote sopii nimensä mukaisesti hienosti mereneläville, kalalle ja sushille. Gazela tarkoittaa gasellia, mikä kuvaa viinin keveyttä.  

Gazela kuuluu v.1942 perustettuun Sogrape Vinhos -viinitaloon, jonka tuotteita ovat mm. Mateus Rosé ja Sandeman. Sogrape valittiin maailman parhaaksi viinituottajaksi 2016 & 2015 TOP 100 Wineries of the World -kilpailussa.

VIINILEHTI: *** laadukas ja hyvin tehty viini, valmis juotavaksi, edullinen ostos! (2018)

Sogrape - perinteikäs ja vastuullinen portugalilainen viinitalo

Viiniliike Sogrape Vinhos de Portugal perustettiin vuonna 1942. Yrityksen perustaminen oli rohkea teko ja todellinen tahdon näyttö, sillä sekä taloudellinen tilanne että poliittinen ilmapiiri olivat tuohon aikaan hyvin vaikeat. Perustajista Fernando van Zeller Guedesilla oli visio valmistaa ja markkinoida portugalilaisia viinejä maailman mittakaavassa. Moni epäili hankkeen onnistumista, mutta Guedesin visioon uskoen, viinitalo loi ensimmäisen viininsä Mateus Rosén. Viini menestyi loistavasti ja on yhä yksi maailman myydyimmistä viineistä.

Pioneeripäivistään, jolloin yritys osti viinin tynnyreissä Douron pieniltä tuottajilta ja pullotti sen vuokrakellarissa Vila Realissa, Sogrape on kasvanut maailman luokan yritykseksi. Guedesin perhe johtaa yhä yritystä nyt jo kolmannessa polvessa. Yhtiö on vuosien varrella menestynyt ja sen omistukseen kuuluvat myös mm. portviinitalot A.A. Ferreira ja Sandeman. Sogrape omistaa tänä päivänä 18 viinitilaa ja 15 viinin tuotantolaitoista mm. Portugalissa, Espanjassa, Argentiinassa, Chilessä ja Uudessa-Seelannissa.

Yritys on vuosien varrella sitoutunut laatuviinien valmistukseen hyödyntäen modernia tekniikkaa sekä vanhoja viininvalmistusperinteitä. Yrityksen missiona on tuottaa viinejä, jotka kohtaavat kuluttajan tarpeet ja makumieltymykset, sekä kehittää uusia innovatiivisia tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja turvallisia. Paitsi yrityksen viinit, myös viinitalo itse on moneen kertaan kansainvälisesti palkittu. Vuonna 2010 amerikkalainen Wine Enthusiast Magazine palkitsi Sograpen "European Producer of the Year" - palkinnolla ja vuonna 2011 Sogrape Vinhos äänestettiin Vuoden portugalilaiseksi tuottajaksi International Wine and Spirits -kilpailussa, jossa myös yrityksen kyseiseen kilpailuun osallistuneista 29 viinistä 28 voitti palkinnon.

Sograpen laajaan brändisalkkuun kuuluvat mm. Crao Vasco, Callabrigha, Casa Ferreirinha, Sandeman ja Mateus Rose -viinit.

http://eng.sograpevinhos.eu/

Tutustu tuottajaan ja viinimaahan:

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!