Hinta Alkossa
9,10 €
Ruokasuositukset Aperitiivi Vähärasvainen kala Noutopöytä Salaatit ja kasvisruoka Tapas ja antipasti
Rypäle
Macabeo, Parellada, Xarello
Väri
Vaalea oljenkeltainen
Tuoksu
Sitrushedelmiä, omenaa, muscatia, banaania
Maku
Puolikuiva, hedelmäinen, sitruksinen, tasapainoinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Espanja
Alue
Penedes
Tuottaja
Campo Viejo Wines
Saatavuus
Alko Päivittäistavarakaupat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholi 0 g
Alkoholi, annoskoko 0 g
Alkoholia 0 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Hintaryhmä
9
Alkon tuotekoodi
944624
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 40 g/l
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
80.6/19.25
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
0,00g
5,00g
-josta sokereita
5,00g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
Alkoholiton viini, rypälemehutiiviste, hiilidioksidi, luontaiset aromit, stabilointiaine (karboksimetyyliselluloosa), säilöntäaineet (rikkidioksidi, kaliumsorbaatti).

Tyylikäs alkoholiton kuohuviini

Gran Campo Viejo Sparkling 0 % on 

Viininviljely ja valmistus

Gran Campo Viejo Sparkling 0 % valmistetaan Penedeksen alueella, Sant Sadurí d´Anoian kylässä. Viini valmistetaan ensin normaalisti valkoviiniksi cavan valmistukseen käytettyjen kuohuviinirypäleiden "perusviineistä", jonka jälkeen siitä poistetaan alkoholi "spinning cone" -tekniikalla. Siinä viiniä pyöritetään isossa lingossa, erotellaan viinin eri komponentit ja poistetaan alkoholi höyrystämällä. Menetelmä käyttää painetta hyödyksi, jolloin viiniä voidaan höyrystää matalammissa lämpötiloissa kuin kiehuminen, eivätkä viinin luonnolliset aromit vahingoitu. Alkoholinpoistoprosessin jälkeen viiniin lisätään rypälemehutiiviste, jolla säädellään viinin makeus. Lopuksi viiniin lisätään hiilihappo kuplien aikaansaamiseksi. Lopputuloksena on makuprofiililtaan tasapainoinen ja ryhdikäs alkoholiton kuohuviini.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Campo Viejon alkoholiton kuohuviini on tyylikäs alkoholiton vaihtoehto nautittavaksi aperitiivina ja juhlamaljana. Se sopii myös erinomaisesti äyriäisten, kalaruokien ja savustettujen ruokien seuralaiseksi. Kokeile myös puolikovien juustojen kanssa! Ihanteellinen tarjoilulämpötila 6-8 astetta.

Bodegas Campo Viejo

Bodegas Campo Viejon perustivat kaksi kokenutta Riojalaista viinintekijää, José Ortigüela ja Bernardo Beristain vuonna 1959. Silloinen uusi viininvalmistamo nousi Riojan pääkaupunkiin Logronoon -60 luvun lopulla, ollen koko alueen innovaattori ja edelläkävijä, tuoden modernit tekniikat ja tiukat laatuvalvonnat viinintekoon ja sen kontrollointiin. Campo Viejon viineistä tuli nopeasti Espanjan myydyinpiä laatuviinejä. Vienti aloitettiin 70 -luvun puolivälissä ja samalla vuosikymmenellä alkoi myös sen viinien voittokulku kansainvälisissä kisoissa. Ensimmäinen suuri voitto tuli vuonna 1978, kun Campo Viejo Gran Reserva voitti kultaa Vinexpossa. Tänä päivänä se on markkinajohtaja Riojan viineissä ja niistä kansainvälisesti tunnetuin.

Bodegas Campo Viejo toimii syvästä rakkaudesta ja kunnioituksesta luontoa sekä viinin valmistuksen perinteitä kohtaan. Se viljelee Tempranillo-ryplettä Rioja Altan, Rioja Bajan ja Rioja Alavesan -alueilla. Vaikka suurin osa pinta-alasta onkin istutettu Tempranillo-rypäleelle, alueella viljellään myös Garnacha, Graciano, Mazuelo ja MaturanaTinta -rypäleitä. Viinitalon intohimo on luoda parhaat mahdolliset Rioja-viinin valmistusmenetelmät ja innovoida niitä jatkuvasti mahdollisimman laadukkaiden viinien tuottamiseksi. Bodegas Campo Viejo valmistaa myös cava kuohuviinejä Penedeksen alueella. Yhtiö on sitoutunut kestävän kehityksen rakentamiseen ja vaalimiseen, ja näin ollen säilyttämään ympäristönsä rikkauden ja kauneuden tuleville sukupolville.

Viinitilalla puhaltavat uudet tuulet niin toimintatavoissa kuin kellareiden ulkoisessa arkkitehtuurissa. Koillis-Espanjassa Logronossa sijaitseva viiininvalmistamo on yksi Euroopan moderneimpia viinitiloja. Vuonna 1995 se sai ISO 9000 -laatusertifikaatin ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona. Uuden innovatiivisen tuotantolaitoksen rakentaminen alkoi vuonna 2000 ja se edustaa viimeisintä ympäristöystävällistä tekniikkaa viinin valmistuksessa. Se saikin vuonna 2011 jälleen kerran ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona AENOR -sertifikaatin (pienestä hiilijalanjäljestään). Viinintuotantolaitokset ovat integroitu saumattomasti ympäristöön ja viinitarhat sijaitsevat viinitilan läheisyydessä. Uutta viinintuotantolaitosta on ollut alusta asti suunnittelemassa myös Campo Viejon pääviinintekijä Elena Adell.

Viinien modernista ja raikkaasta tyylistä vastaavat kolmen dynaamisen naisen tiimi. Pääviinintekijänä toimii perustajan tyttärentytär Elena Adell ja hänen kanssaan työskentelevät Clara Canals sekä Irene Pérez Gutiérrez.

Campo Viejo Wines | Welcome to Campo Viejo

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!