Hinta Alkossa
8,70 €
Ruokasuositukset Itämainen ruoka Marjat ja hedelmät Nautiskelujuoma Seurustelu
Rypäle
Macabeo, Parellada, Xarello
Väri
Vaaleanpunainen
Tuoksu
Mansikkaa, vadelmaa, kirsikkaa
Maku
Puolikuiva, keskihapokas, metsämansikkainen, kypsän vadelmainen, hennon kirsikkainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Espanja
Tuottaja
Barcelona Brands
Saatavuus
Alko
Pullokoko 37,5 cl
Alkoholia 11,5 %
Laatuluokitus
Do Cava
Hintaryhmä
0
Litrahinta
22,93 €/l
Alkon tuotekoodi
556464
EAN
8437014338096
SKU
607148
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 20 g/l

Viininvalmistus

Tyylikäs ja kauniin vaaleanpunainen Reserva-laatuinen cava on valmistettu Macabeo-, Xarel-lo- ja Pinot Noir -rypäleistä. Ensimmäinen käyminen tapahtuu terästankeissa kontrolloidussa 16 asteen lämpötilassa. Toinen käyminen on perinteinen pullokäyminen, jonka seurauksena viini saa kuplat. Pullokäymisen aikana syntyvät kuplat ovat hienostuneempia ja paremmin integroituneita itse viiniin luoden saumattoman suutuntuman. Samaa perinteistä pullokäymismenetelmää käytetään myös samppanjan valmistuksessa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään 12 kk pullossa sakan päällä ja lopuksi pullosta poistetaan sakka ja lisätään sokeriliuos (dosage), jotta saadaan viinin omat aromit paremmin esille.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Hola! Cava Seco Rosé sopii hyvin tapasten ja itämaisen ruoan kumpaaniksi, sekä tuoreiden marjojen kanssa. Cava toimii myös loistavasti maljajuomana ja aperitiivina.

Viini on valmista nautittavaksi ja parhaimmillaan tarjoiltuna 5-6 asteisena hyvin muotuoillusta samppanjalasista.

Barcelona Brands

Barcelona Brands on innovatiivinen nuori yritys, joka panostaa näyttävän pakkauksen lisäksi erityisesti tuotteen laatuun. Heidän Hola! Cava -sarjansa on kypsynyt pullossa Reserva -luokitukseen vaadittavan minimimäärän, mutta sitä ei tarkoituksella mainita pakkauksessa, koska tuottaja haluaa ylittää kuluttajan odotuksen sisällön suhteen. Laadusta ja mausta ei koskaan tingitä.

Pullossa esiintyvä kukkakuvio on suoraan Barcelonan kaduilta. Kuvion nimi on Flor de Barcelona ja se levittäytyy kauniina laattoina ympäri Barcelonan katuja, ja on tärkeä osa modernin arkkitehtuurin historiaa.

Tuotteen hiilijalanjäljen voi selvittää helposti Raim500.com-sivustolla. Samoilta sivuilta näet myös kuinka tuotannon päästöt hyvitetään.

http://holacava.com/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!