Hola! Cava Seco Rosé

“Tyylikäs rosé cava Barcelonasta”

Alkon makuluonnehdinta

Pehmeä & kepeä

Hinta Alkossa

8,56 €

Ruokasuositukset

Itämainen ruoka
Aperitiivi
Nautiskeluviini

Rypäle

Väri

Vaaleanpunainen

Tuoksu

Mansikkaa, vadelmaa, kirsikkaa

Maku

Puolikuiva, keskihapokas, metsämansikkainen, kypsän vadelmainen, hennon kirsikkainen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
DO Cava
Tuottaja: Laatuluokitus:
Do Cava
Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
37,5
Alkoholia:
11,50 %
Hintaryhmä:
8-9 €
Litrahinta:
22,56 €
Alkon tuotekoodi:
556464
EAN:
8437014338096
Sokeripitoisuus:
20,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Makeusaste:
Puolikuiva
Rypäleosuudet:
Macabeo 50 %, Xarel-Lo 25 %, Pinot Noir 25 %

Viininvalmistus

Tyylikäs ja kauniin vaaleanpunainen Reserva-laatuinen cava on valmistettu Macabeo-, Xarel-lo- ja Pinot Noir -rypäleistä. Ensimmäinen käyminen tapahtuu terästankeissa kontrolloidussa 16 asteen lämpötilassa. Toinen käyminen on perinteinen pullokäyminen, jonka seurauksena viini saa kuplat. Pullokäymisen aikana syntyvät kuplat ovat hienostuneempia ja paremmin integroituneita itse viiniin luoden saumattoman suutuntuman. Samaa perinteistä pullokäymismenetelmää käytetään myös samppanjan valmistuksessa. Käymisen jälkeen viiniä kypsyteään 12 kk pullossa sakan päällä ja lopuksi pullosta poistetaan sakka ja lisätään sokeriliuos (dosage), jotta saadaan viinin omat aromit paremmin esille.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Hola! Cava Seco Rosé sopii hyvin tapasten ja itämaisen ruoan kumpaaniksi, sekä tuoreiden marjojen kanssa. Cava toimii myös loistavasti maljajuomana ja aperitiivina.

Viini on valmista nautittavasksi ja parhaimmillaan tarjoiltuna 5-6 asteisena hyvin muotuoillusta samppanjalasista.

Barcelona Brands

Barcelona Brands on innovatiivinen nuori yritys, joka panostaa näyttävän pakkauksen lisäksi erityisesti tuotteen laatuun. Heidän Hola! Cava -sarjansa on kypsynyt pullossa Reserva -luokitukseen vaadittavan minimimäärän, mutta sitä ei tarkoituksella mainita pakkauksessa, koska tuottaja haluaa ylittää kuluttajan odotuksen sisällön suhteen. Laadusta ja mausta ei koskaan tingitä.

Pullossa esiintyvä kukkakuvio on suoraan Barcelonan kaduilta. Kuvion nimi on Flor de Barcelona ja se levittäytyy kauniina laattoina ympäri Barcelonan katuja, ja on tärkeä osa modernin arkkitehtuurin historiaa.

Tuotteen hiilijalanjäljen voi selvittää helposti Raim500.com-sivustolla. Samoilta sivuilta näet myös kuinka tuotannon päästöt hyvitetään.

http://holacava.com/

Alko verkkokauppalinkki