Santa Helena Varietal Merlot valkoviini Chilestä 3 litran hanapakkaus Alko

Santa Helena Varietal Merlot 300 cl hanapakkaus

“Pehmeä ja mehevä punaviini”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

29,49 €

Ruokasuositukset

Grilliruoka
Juustot
Pasta
Pataruoat
Porsas
Nautiskeluviini

Rypäle

Väri

Keskipunainen.

Tuoksu

Runsas ja hieman paahteinen.

Maku

Keskitäyteläinen, pehmeä ja marjaisa.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Cenral Valley
Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
300
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
n. 29 €
Litrahinta:
9,83 €
Alkon tuotekoodi:
456478
EAN:
7804300123734
Pulloja / laatikko:
4 kpl

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2012 -opas arvioi Santa Helena Merlotin edulliseksi ostokseksi ja enemmän kuin hintansa arvoiseksi. Sopusuhtainen ja miellyttävä kokonaisuus on muhevan maanläheinen, mutta aromeiltaan hillitty. Helposti lähestyttävä punaviini.

Reseptit

Täydellinen punaviini grilliruoalle ja nautiskeluun

Santa Helena Varietal Merlot on täydellisen grillipihvin täydellinen kumppani, johon rypäleet ovat kasvaneet Chilen Keskuslaaksossa, Tyynen Valtameren ja Andien välisessä merellisessä ilmastossa. Pitkä kesä kypsyttää rypäleet lempeästi ja hitaasti, jolloin niiden maku syvenee ja tiivistyy. Santa Helena Merlot on pakattu kätevään 3 litran hanapakkaukseen, jossa viini säilyy vakuumissa avattuna useita viikkoja. Hanapakkaus on helppo käyttää ja helppo hävittää sen tyhjennyttyä. Tämä punaviini on hyvä valinta mökille, piknikille tai vaikkapa veneelle grillijuhlien kruunaajaksi. Viini on maultaan miellyttävän pehmeä ja keskitäyteläinen.

Suomessa myydään tällä hetkellä kolmea eri Santa Helena tuotemerkin alle kuuluvaa viinisarjaa; Varietal-sarjan viinit ovat tuoreita, hedelmäisen raikkaita ja helposti lähestyttäviä viinejä, jotka sopivat nautittavaksi sekä ruoan kanssa että sellaisenaan. Ne ovat edullinen ja varma valinta arkeen ja juhlaan.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös