Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon 300 cl hanapakkaus

“Arvoviini hanapakkauksessa.”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

35,99 €

Väri

Tummanpunainen.

Tuoksu

Marjaisa, kevyen mausteinen, kirsikkainen, vaniljainen.

Maku

Täyteläinen, rehevän tasapainoinen, lempeän tanniininen, pitkä.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Rapel Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
300
Alkoholia:
14,50 %
Hintaryhmä:
n. 35 €
Litrahinta:
12,00 €
Alkon tuotekoodi:
492388
EAN:
7804300129293
Pulloja / laatikko:
4 kpl
Sopii vegaaneille:
Kyllä

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2012 -opas arvioi hanapakkauksen viinin edulliseksi ostokseksi ja enemmän kuin hintasa arvoiseksi. Laadukas ja hyvin tehty viini, joka sopii myös juhlaan. Tummille liharuuille medium-kypsänä sekä koville juustoille.

Palkinnot

Pullokoossa myytävä viini on saanut lukuisia palkintoja mm.
Kultaa (Cabernet Sauvignon 2006), Sélections Modiales des Vins, Kanada
Hopeaa (Cabernet Sauvignon 2006), Wine&Spirits
Kultaa (Cabernet Sauvignon 2007), Concours Mondial Bruxelles
Kultaa (Cabernet Sauvignon 2007) Challenge International du Vin, Ranska
Vina San Pedro: Uuden Maailman Vuoden Viinitalo -palkinto marraskuu 2011, Wine Enthusiast -lehti

Yksi Chilen palkituimmista Reserva-viineistä

Runsaasti kansainvälistä huomiota herättänyt chileläinen Castillo de Molina Reserva -sarja koostuu yhteensä kymmenestä eri viinistä, joiden rypäleet on kasvatettu kullekin lajikkeelle parhaiten sopivalla viljelyalueella. Tämä ns. ”Origin Project” –projekti alkoi vuonna 2006 pääviinintekijä Marco Puyon johdolla ja sen tarkoituksena on ollut löytää talon jokaiselle viinille parhaat mahdolliset rypäleet niille parhaiten sopivimmilta kasvualueilta. Projektin avulla on löytynyt mm. aivan uusi Cabernet Sauvignon -viinitarha, joka sijaitsee 45 kilometrin päässä Cachapoalista Colchaguan alueella, joka on tunnettu upeista laatuviineistään.

Cachapoal ja Colchagua muodostavat Rapelin viinialueen ja tältä alueelta tulee Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon, viiniperheen kivijalka.Mielenkiintoinen ja hienostunut Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon –viini on viime vuosina niittänyt kansainvälistä menestystä ja se onkin Viña San Pedron palkituin viinibrändi ja yksi Chilen kansainvälisesti palkituimmista Reserva-sarjan viineistä.

Viinin väri on intensiivinen, rakenne tasapainoinen ja tanniinit elegantteja ja pehmeitä.Castillo de de Molina Reserva Cabernet Sauvignon sopii nautittavaksi punaisen lihan, riistalintujen, hirven, peuran tai voimakkaiden, kypsien juustojen kanssa. Viinin ideaalinen tarjoilulämpötila on 17-18 astetta ja se voidaan nauttia heti tai varastoida 3-5 vuotta. Lisää tietoa viinistä ja juuri tälle punaviinille sopivia ruokareseptejä saat viinin omilta kansainvälisiltä sivuilta Pääviinintekijä Marco Puyon ajatuksiin voit tutustua suomalaisilla sivuilla puhutaanviinista.com

Alko verkkokauppalinkki