Ich bin ein Rosé

“Matala-alkoholinen rosé asenteella!”

Hinta Alkossa

9,58 €

Ruokasuositukset

Itämainen ruoka
Kana, Kalkkuna
Salaatit ja kasvisruoat
Nautiskeluviini

Rypäle

Väri

Heleä vaaleanpunainen

Tuoksu

Vadelmainen, mansikkainen, persikkainen, omenainen

Maku

Puolimakea, hapokas, vadelmainen, kirsikkainen, punaherukkainen, kevyen mausteinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Vuosikerta: Pullokoko:
75
Alkoholia:
9,50 %
Hintaryhmä:
9-10 €
Litrahinta:
12,64 €
Alkon tuotekoodi:
453997
EAN:
4006975200939
Sokeripitoisuus:
44,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Makeusaste:
Puolikuiva

Ich Bin Ein Rosé - roseeviini asenteella

"Ich bin ein Rosé" viittaa J.F. Kennedyn Kylmän Sodan aikana Berliinissä pitämään kuuluisaan puheeseen. Etiketti saa inspiraation Berliinin muurin jäänteisiin maalatuista värikkäistä graffiteista. Se kertoo viinintekijän peräänantamattomuudesta ja tinkimättömyydestä viinin valmistuksessa, ja kuvastaa kapinallisuutta, autenttisuutta ja inspiraatiota tämän päivän myllertävässä maailmassa.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin mausteisen aasialaisen ruoan kanssa, sekä kana- ja kasvisruoan seuraksi. Viini on myös oiva seurusteluviini hyvin viilennettynä 8-10 asteiseksi.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Alko verkkokauppalinkki