Hinta Alkossa
9,79 €
Ruokasuositukset Itämainen ruoka Kana, Kalkkuna Salaatit ja kasvisruoka Seurustelu
Rypäle
Pinot Noir
Väri
Heleä vaaleanpunainen
Tuoksu
Vadelmainen, mansikkainen, persikkainen, omenainen
Maku
Puolimakea, hapokas, vadelmainen, kirsikkainen, punaherukkainen, kevyen mausteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Mosel
Tuottaja
Moselland
Vuosikerta
2018
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 9,5 %
Laatuluokitus
Qualitätswein Mosel
Hintaryhmä
0
Litrahinta
12,92 €/l
Alkon tuotekoodi
453997
EAN
4006975200939
SKU
607150
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 44 g/l
* asiakaspalvelu@pernod-ricard-finland.com

Ich Bin Ein Rosé - roseeviini asenteella

"Ich bin ein Rosé" viittaa J.F. Kennedyn Kylmän Sodan aikana Berliinissä pitämään kuuluisaan puheeseen. Etiketti saa inspiraation Berliinin muurin jäänteisiin maalatuista värikkäistä graffiteista. Se kertoo viinintekijän peräänantamattomuudesta ja tinkimättömyydestä viinin valmistuksessa, ja kuvastaa kapinallisuutta, autenttisuutta ja inspiraatiota tämän päivän myllertävässä maailmassa.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin mausteisen aasialaisen ruoan kanssa, sekä kana- ja kasvisruoan seuraksi. Viini on myös oiva seurusteluviini hyvin viilennettynä 8-10 asteiseksi.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!