Jacob's Creek Aperitivo Spritz, Kesäisen raikas ja kauniin oranssin värinen Aperitivo Spritz on valmistettu kuohuviinistä sekä aidoista raaka-aineista uuttaen tuoreita appelsiineja, bittereitä ja tarkoin valikoituja kasveja ja yrttejä.

Jacob's Creek Aperitivo Spritz

“Pop & Spritz”

Hinta Alkossa

13,68 €

Ruokasuositukset

Jälkiruoka
Aperitiivi

Rypäle

Väri

Oranssinpunainen

Tuoksu

Hedelmäinen, appelsiininen, mansikkainen.

Maku

Makea, appelsiininen, hedelmäinen, yrttinen, sitruunainen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Australia
Tuottaja: Saatavuus:
Alkon tilausvalikoima
Pullokoko:
75
Alkoholia:
8,50 %
Hintaryhmä:
13-14 €
Litrahinta:
18,11 €
Alkon tuotekoodi:
911447
EAN:
9300727025234
Sokeripitoisuus:
75,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Makea

Viinistä

Kesäisen raikas ja kauniin oranssin värinen Aperitivo Spritz on valmistettu kuohuviinistä sekä aidoista raaka-aineista uuttaen tuoreita appelsiineja, bittereitä ja tarkoin valikoituja kasveja ja yrttejä. Tyylikäs uudenlainen juhlajuoma nautitaan sellaisenaan kuohuvana aperitiivina tai cocktailina kesän parhaissa hetkissä. Lisää vain jäitä ja halutessasi appelsiinilohko.

Ruokasuositukset

Loistava apreritiivi, sopii marjojen tai hedelmäjälkiruokien seuraksi. Parhaimmillaan jäiden kera tai hyvin viilennettynä.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Alko verkkokauppalinkki