Jacob's Creek Barossa Signature Cabernet Sauvignon punaviini.
Barossa, Australia

Jacob's Creek Barossa Signature Cabernet Sauvignon

Lisää suosikkeihin

Ruokasuositukset Grilliruoka Voimakkaat juustot Nauta Riista
Rypäle
Cabernet Sauvignon
Väri
Tumma rubiininpunainen
Tuoksu
Aromaattinen, mustaherukkainen, mokkainen, mausteinen
Maku
Täyteläinen, runsas, kypsiä tummia marjoja, suklainen, mausteinen, tasapainoinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Australia
Alue
Barossa
Tuottaja
Jacob´s Creek Wines
Saatavuus
Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 13,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Hintaryhmä
10,90
SKU
606200
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Sokeripitoisuus 4 g/l
Täyteläisyysaste
Täyteläinen

Jacob's Creek Barossa Signature -viinisarjan viineissä Barossan tunnusomaisia piirteitä

Jacob's Creek Barossa Signature -viinit on valmistettu kunnioittaen Barossan viinialueelle tunnusomaisten rypäleiden (kuten Riesling, Shiraz ja Cabernet Sauvignon) klassista tyyliä. Tämä täyteläinen ja laadukas viini tarjoaa parhaan mahdollisen malliesimerkin Barossan alueen herkullisesta Cabernet Sauvignon -rypäleen klassisesta tyylistä. Pääviinintekijä Dan Swincer tiimeineen on valinnut rypäleet viiniin Barossassa sijaitsevilta Jacob's Creekin omistamilta tarhoilta.

Viinin valmistus

Jacob's Creek Barossa Signature Cabernet Sauvignon -viiniä käytettiin kuorien kanssa 15 päivää, jolloin saatiin toivottu väri, tanniini ja maku. Viiniä on kypsytetty 12 kk sekä ranskalaisessa että amerikkalaisessa tammessa, mikä tuo erityisesti Cabernet Sauvignon -rypäleen ominaisuuksia esiin.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Tämä viini sopii loistavasti pihvin kanssa sekä grillattujen ruokien, riistan ja voimakkaiden juustojen kumppaniksi.

Viini on valmis juotavaksi, mutta runsaan tanniinisuutensa ansiosta paranee iän myötä ja kestää kymmenisen vuotta varastointia. Tarjoillaan 18-20 asteisena. 

Jacob's Creek - yksi Australian vanhimmista viinitaloista

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Barossa Alue

Barossa on yksi Etelä-Australian kuudesta viinintuotantoalueesta ja luultavasti tunnetuin nimi Australian viiniteollisuudessa. Barossa-viinit ovat saaneet enemmän kansainvälisiä palkintoja, kuin mikään muu alue maassa. Se on jaettu kahteen osaan: Länsi-Barossa Valley (käytännöllisesti katsoen lämpimämpi laakson pohja) ja itäpuolella viileämpi, korkeampi Eden Valley, joilla molemmilla on vuonna 1997 virallisesti vahvistettu maantieteellinen merkintä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!