Jacob's Creek Barossa Signature Riesling valkoviini.
Barossa, Australia

Jacob's Creek Barossa Signature Riesling

Lisää suosikkeihin

Ruokasuositukset Aperitiivi Blinit Vähärasvainen kala Seurustelu Äyriäiset
Rypäle
Riesling
Väri
Vaalea oljenkeltainen, jossa vihreitä sävyjä
Tuoksu
Sitruspuun kukkaa, myskiä, limettiä.
Maku
Kuiva, sitrushedelmäinen, raikkaan mineraalinen, pitkä ja täyteläinen jälkimaku.
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Australia
Alue
Barossa
Tuottaja
Jacob´s Creek Wines
Vuosikerta
2018
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 11,6 %
Hintaryhmä
10,90
EAN
9 300 727 023 148
SKU
607164
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Makeusaste
Kuiva, erittäin kuiva
Sokeripitoisuus 4 g/l
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Jacob's Creek Barossa Signature -sarjan viineissä on tunnusomaisia Barossan alueen piirteitä

Barossa Signature -viinit on tehty kunnioittaen Australian tunnetuimmalle viinialueelle Barossalle tunnusomaisten rypäleiden (kuten Riesling, Shiraz ja Cabernet Sauvignon) klassista tyyliä. Australian Barossan alueen länsiosassa sijaitseva Eden Valleyn alue on yksi maailman hienoimmista kasvualustoista Riesling -rypäleelle. Barossan alueen ilmasto tuottaa elegantteja, aromaattisia Riesling -viinejä. Rypäleet tähän viiniin poimitaan Edenin laakson tarkoin valikoiduilta, Jacob´s Creekin omistamilta viinitarhoilta. Eden Valleyn nimesivät sen löytäneet uudisraivaajat, jotka löysivät alueelle saapuessaan sanan "Eden" kaiverrettuna alueella kasvaneeseen puuhun.

Jacob´s Creekin valkoviinien tuotannosta vastaa Trina Smith viinintekijätiiminsä kanssa, joka Trinan lisäksi kostuu pääosin nuorista naisviinintekijöistä. Myös Jacob´s Creek Barossa Signature Riesling on heidän huolellisen työnsä taidonnäyte. Tämä upea ja helposti lähestyttävä moderni riesling on tehty klassiseen Barossan tyyliin ja siihen on käytetty parhaat rypäleet valituilta viinitarhoilta Eden Valleysta.

Jacob's Creek Barossa Signature Riesling viiniin on valikoitu vain parhaat rypäleet, jotka on puristettu hellävaraisesti, uutettu kuorien kanssa minimiajan, käytetty valkoviini-metodilla ja kirkastettu kevyesti.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Suosittelemme Jacob's Creek Barossa Signature Riesling -viiniä simpukoiden, sushin ja sashimin, ostereiden sekä mausteisten thaisalaattien kanssa. Viini on valmis juotavaksi, mutta se kestää 5-8 vuoden kypsytyksen.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Barossa Alue

Barossa on yksi Etelä-Australian kuudesta viinintuotantoalueesta ja luultavasti tunnetuin nimi Australian viiniteollisuudessa. Barossa-viinit ovat saaneet enemmän kansainvälisiä palkintoja, kuin mikään muu alue maassa. Se on jaettu kahteen osaan: Länsi-Barossa Valley (käytännöllisesti katsoen lämpimämpi laakson pohja) ja itäpuolella viileämpi, korkeampi Eden Valley, joilla molemmilla on vuonna 1997 virallisesti vahvistettu maantieteellinen merkintä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!