Jacob's Creek Barossa Signature Riesling

Jacob's Creek Barossa Signature Riesling

Ravintolat
“Tyylikäs Riesling Barossan laaksosta”

Alkon makuluonnehdinta

Vivahteikas & ryhdikäs

Ruokasuositukset

Salaatit ja kasvisruoat
Äyriäiset
Sushi

Rypäle

Väri

Vaalea oljenkeltainen, jossa vihreitä sävyjä

Tuoksu

Sitruspuun kukkaa, myskiä, limettiä.

Maku

Kuiva, sitrushedelmäinen, raikkaan mineraalinen, pitkä ja täyteläinen jälkimaku.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Barossa
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
11,60 %
Hintaryhmä:
10,90 €
Sokeripitoisuus:
4,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva

Jacob's Creek Barossa Signature -sarjan viineissä on tunnusomaisia Barossan alueen piirteitä

Barossa Signature -viinit on tehty kunnioittaen Australian tunnetuimmalle viinialueelle Barossalle tunnusomaisten rypäleiden (kuten Riesling, Shiraz ja Cabernet Sauvignon) klassista tyyliä. Australian Barossan alueen länsiosassa sijaitseva Eden Valleyn alue on yksi maailman hienoimmista kasvualustoista Riesling -rypäleelle. Barossan alueen ilmasto tuottaa elegantteja, aromaattisia Riesling -viinejä. Rypäleet tähän viiniin poimitaan Edenin laakson tarkoin valikoiduilta, Jacob´s Creekin omistamilta viinitarhoilta. Eden Valleyn nimesivät sen löytäneet uudisraivaajat, jotka löysivät alueelle saapuessaan sanan "Eden" kaiverrettuna alueella kasvaneeseen puuhun.

Jacob´s Creekin valkoviinien tuotannosta vastaa Trina Smith viinintekijätiiminsä kanssa, joka Trinan lisäksi kostuu pääosin nuorista naisviinintekijöistä. Myös Jacob´s Creek Barossa Signature Riesling on heidän huolellisen työnsä taidonnäyte. Tämä upea ja helposti lähestyttävä moderni riesling on tehty klassiseen Barossan tyyliin ja siihen on käytetty parhaat rypäleet valituilta viinitarhoilta Eden Valleysta.

Jacob's Creek Barossa Signature Riesling viiniin on valikoitu vain parhaat rypäleet, jotka on puristettu hellävaraisesti, kirkastettu kevyesti ja uutettu kuorien kanssa minimiajan.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Suosittelemme Jacob's Creek Barossa Signature Riesling -viiniä simpukoiden, sushin ja sashimin, ostereiden sekä mausteisten thaisalaattien kanssa. Viini on valmis juotavaksi, mutta se kestää 5-8 vuoden kypsytyksen.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Suosittelemme myös