Alkoholiton valkoviini Australiasta- Jacob´s Creek Unvined Riesling

Jacob's Creek UnVINED Riesling

“Alkoholiton valkoviini Australiasta”

Hinta Alkossa

6,97 €

Rypäle

Väri

Vihertävän keltainen

Tuoksu

Tuoksussa sitruunan, limetin ja kukkien aromeja

Maku

Maussa korostuu hedelmäisyys ja raikas hapokkuus, joka sopivasti peittää makeutta ja tekee viinistä raikkaan ja tasapainoisen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
South Eastern Australia
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko, Päivittäistavarakaupat, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
0,50 %
Hintaryhmä:
6-7 €
Litrahinta:
9,16 €
Alkon tuotekoodi:
538067
EAN:
9300727016287
Sokeripitoisuus:
53,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl

Asiantuntijan arvio

Taloustaito.fi alkoholittomien viinien vertailu 13.1.2016: "Hento, greippinen ja sitruksinen tuoksu. Maku on kuivahko, ja siinä on kirpeää hapokkuutta. Sitruksen aromit tulevat esiin myös maussa. Kokonaisuudessa hapokkuussa turhan korostuneessa roolissa, vaatii ruokaa seurakseen."

Jacob´s Creekillä panostetaan uusiin innovaatioihin, joista alkoholiton ”UnVINED” viinipari on yksi viime vuosien tuotekehittelyn tuloksista, joka vastaa maailmanlaajuisesti alati kasvavaan alkoholittomien viinien kysyntään. Jacob´s Creek on Torresin lisäksi ensimmäinen suuri, kansainvälisesti tunnettu viinimerkki, joka toi markkinoille alkoholittoman valko- ja punaviinin.

Ruotsin Systembolagetin ostaja on kehunut UnVINED –viiniparin olevan paras alkoholiton puna- ja valkoviini, jotka hän on maistanut. Viinipari lanseerataan myös Ruotsissa syyskuussa.

Jacob´s Creek UnVINED valkoviinin tuoksussa on Etelä-Australian Riesling–rypäleelle tunnusomaisia upeita sitruunan, limetin ja kukkien aromeja.

Maussa korostuu hedelmäisyys ja raikas hapokkuus, joka sopivasti peittää makeutta ja tekee viinistä raikkaan ja tasapainoisen.

Viinissä on 50 % vähemmän kaloreita kuin 12 % alkoholia sisältävässä Jacob’s Creek Classic Rieslingissä.

Alkoholin poisto tapahtuu Australiassa kehitetyllä tislausmenetelmällä (spinning cone technology) , jossa matalassa lämpötilassa pyörivissä kartioissa alkoholi saadaan paineen avulla haihdutettua pois ilman, että viinistä katoaa aromeja.

Viiniä myyvät Alkon lisäksi hyvin varustetut päivittäistavarakaupat, mm. K-Citymarketit ja K-Supermarketit.


Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös