Hinta Alkossa
8,91 €
Ruokasuositukset Rasvainen kala Kana, Kalkkuna Nautiskelujuoma Salaatit ja kasvisruoka
Rypäle
Syrah/Shiraz, Zinfandel
Väri
Helakanpunainen
Tuoksu
Marjainen, kypsää mansikkaa, vadelmaa, raparperia
Maku
Puolikuiva, hapokas, vadelmainen, sitruksinen, kirsikkainen, kevyen mausteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Australia
Tuottaja
Jacob´s Creek Wines
Saatavuus
Alko
Pullokoko 75 cl
Alkoholi 0,5 g
Alkoholi, annoskoko 0,5 g
Alkoholia 0,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Hintaryhmä
8.91
Litrahinta
11,75 €/l
Alkon tuotekoodi
454737
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 40 g/l
Rypäleosuudet
Shiraz 100 %
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
118/28
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
0,00g
4,70g
-josta sokereita
4,70g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
Alkoholiton viini, viinihappo (E334), rikkidioksidi (E220).

Viininviljely ja valmistus

Sadonkorjuun jälkeen rypäleistä tehdään roseeviiniä normaaliprosessin mukaisesti. Alkoholin poisto tapahtuu Australiassa kehitetyllä "Spinning Cone" tislausmenetelmällä. Siinä viiniä pyöritetään isossa lingossa, erotellaan viinin eri komponentit ja poistetaan alkoholi höyrystämällä. Menetelmä käyttää painetta hyödyksi, jolloin viiniä voidaan höyrystää matalammassa lämpötilassa kuin kiehuminen, eivätkä viinin luonnolliset aromit vahingoitu. Lopputuloksena on makuprofiililtaan tasapainoinen ja ryhdikäs alkoholiton viini.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Jacob´s Creek Unvined Rosé on tuoksultaan mausteinen, vadelmainen, mansikkainen ja punamarjainen. Raikas, kesäinen maku on boysenmarjojen ja vadelmien sävyttämä. Tämä vastuullinen ja monipuolinen rosee on hyvin viilennettynä täydellinen makunautinto kesäisiin hetkiin. Sopii erinomaisesti suolaisille alkupaloille, grillaukseen ja kesäjuhlien noutopöytäkattaukseen. 

Alkoholittomien ja matala-alkoholisten juomien kysyntä on voimakkaassa kasvussa maailmanlaajuisesti, ja erityisesti pohjoismaissa. Myös roseeviinien kulutus kasvaa räjähdysmäisesti niin maailmalla kuin meillä Suomessa. Tämä uutuus vastaa kahteen tämän hetken juomatrendiin: matala-alkoholisten ja roseeviinien kasvuun. 

Jacob's Creek - yksi Australian vanhimmista viinitaloista

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!