Alkoholiton punaviini Australiasta- Jacob's Creek Unvined Shiraz

Jacob's Creek UnVINED Shiraz

“Alkoholiton punaviini Australiasta”

Hinta Alkossa

7,04 €

Ruokasuositukset

Grilliruoka
Itämainen ruoka

Rypäle

Väri

Rubiinin punainen

Tuoksu

Hedelmäisiä ja tumman marjaisia aromeja, kuten luumua ja mustaherukkaa. Lisäksi Etelä-Australian Shiraz–rypäleelle tunnusomaista mausteisuutta

Maku

Keskitäyteläinen makean hedelmäinen ja kevyen paahteinen. Makua tukee tammikypsytyksen aikaansaama vaniljaisuus

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
South Eastern Australia
Tuottaja: Saatavuus:
Alko, Päivittäistavarakaupat, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
0,50 %
Hintaryhmä:
7-8 €
Alkon tuotekoodi:
455017
EAN:
9300727016294
Sokeripitoisuus:
65,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl

Asiantuntijan arvio

Taloustaito.fi alkoholittomien viinien vertailu 13.1.2016: "Tuoksussa on korostuneita aussi-shirazin tuoksuja: raakaa lihaa, salamia ja savua. Maku on keskitäyteläinen, tasapainoinen, tumman marjaisa, yrttinen ja miellyttävän hapokas. Hyvin lähellä tavallista punaviiniä ja helppo sovittaa ruualle. Punaviineistä paras."

Jacob´s Creekillä panostetaan uusiin innovaatioihin, joista alkoholiton ”UnVINED” viinipari on yksi viime vuosien tuotekehittelyn tuloksista, joka vastaa maailmanlaajuisesti alati kasvavaan alkoholittomien viinien kysyntään. Jacob´s Creek on Torresin lisäksi ensimmäinen suuri, kansainvälisesti tunnettu viinimerkki, joka toi markkinoille alkoholittoman valko- ja punaviinin.

Ruotsin Systembolagetin ostaja on kehunut UnVINED –viiniparin olevan paras alkoholiton puna- ja valkoviini, jotka hän on maistanut.

Jacob´s Creek UnVINED Shirazin tuoksussa korostuvat hedelmäiset ja tumman marjaiset aromit, kuten luumu ja mustaherukka. Lisäksi siinä löytyy Etelä-Australian Shiraz–rypäleelle tunnusomaista mausteisuutta.

Keskitäyteläinen maku on makean hedelmäinen ja kevyen paahteinen, jota tukee kypsä, tasapainoinen tanniinisuus. Makua tukee tammikypsytyksen aikaansaama herkullinen vaniljaisuus.

Viinissä on 50 % vähemmän kaloreita kuin 12 % alkoholia sisältävässä Jacob’s Creek Classic Shirazissa.

Alkoholin poisto tapahtuu Australiassa kehitetyllä tislausmenetelmällä (spinning cone technology) , jossa pyörivissä kartioissa matalassa lämpötilassa alkoholi saadaan paineen avulla haihdutettua pois ilman, että viinistä katoaa aromeja.

Viiniä myyvät Alkon lisäksi hyvin varustetut päivittäistavarakaupat, mm. K-Citymarketit ja K-Supermarketit.


Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös