Alkoholiton punaviini Australiasta - Jacob's Creek Unvined Shiraz

Jacob's Creek UnVined Shiraz

“Laadukas alkoholiton punaviini Australiasta”

Hinta Alkossa

7,95 €

Ruokasuositukset

Itämainen ruoka
Kala, rasvainen
Pasta
Porsas

Rypäle

Väri

Runsaanpunainen

Tuoksu

Runsas, tumman luumuinen, mustaherukkainen, mausteinen

Maku

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, puolimakea, kypsän karpaloinen, mustaherukkainen, kevyen tamminen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
South Eastern Australia
Tuottaja: Saatavuus:
Alko, Päivittäistavarakaupat, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
0,50 %
Hintaryhmä:
7-8 €
Litrahinta:
10,47 €
Alkon tuotekoodi:
455017
EAN:
9300727016294
Sokeripitoisuus:
65,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl

Jacob's Creek UnVined Shiraz - alkoholiton punaviini Australiasta

Jacob's Creekillä panostetaan uusiin innovaatioihin, joista alkoholiton ”UnVined” viini on yksi viime vuosien tuotekehittelyn tuloksista. Se vastaa maailmanlaajuisesti alati kasvavaan alkoholittomien viinien kysyntään. Jacob´s Creek on Torresin lisäksi ensimmäinen suuri, kansainvälisesti tunnettu viinimerkki, joka toi markkinoille alkoholittoman valko- ja punaviinin.

Jacob's Creek UnVined Shirazin tuoksussa korostuvat hedelmäiset ja tumman marjaiset aromit, kuten luumu ja mustaherukka. Lisäksi siinä löytyy Etelä-Australian Shiraz–rypäleelle tunnusomaista mausteisuutta. Keskitäyteläinen maku on makean hedelmäinen ja kevyen paahteinen, jota tukee kypsä, tasapainoinen tanniinisuus. Makua tukee tammikypsytyksen aikaansaama herkullinen vaniljaisuus.

Viinissä on 50 % vähemmän kaloreita kuin 12 % alkoholia sisältävässä Jacob’s Creek Classic Shirazissa.

Viiniä myyvät Alkon lisäksi hyvin varustetut päivittäistavarakaupat, mm. K-Citymarketit ja K-Supermarketit.

Miten alkoholia vähennetään viinistä?

Sadonkorjuun jälkeen rypäleistä tehdään viiniä normaaliprosessin mukaisesti. Alkoholin poisto tapahtuu Australiassa kehitetyllä "Spinning Cone" tislausmenetelmällä. Siinä viiniä pyöritetään isossa lingossa, erotellaan viinin eri komponentit ja poistetaan ei-halutut osat höyrystämällä, kuten alkoholi. Menetelmä käyttää painetta hyödyksi, jolloin viiniä voidaan höyrystää matalammissa lämpötiloissa kuin kiehuminen, jolloin viinin luonnolliset aromit eivät vahingoitu. Lopputuloksena on makuprofiililtaan tasapainoinen ja ryhdikäs matala-alkoholinen viini.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin rasvaisen kalan, possun, runsaiden kasvisruokien ja pastaruokien kanssa.

Viini on valmista juotavaksi ja parhaimmillaan kevyesti viilennettynä 18-20 asteiseksi.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creek viinien tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com


Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös