Jouluaamu Luomu Glögi

“Vähemmän sokeria, enemmän ihanuutta”

Hinta Alkossa

7,98 €

Ruokasuositukset

Nautiskeluviini

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
8,00 %
Hintaryhmä:
7-8 €
Litrahinta:
10,51 €
Alkon tuotekoodi:
609037
EAN:
6438324702968
Sokeripitoisuus:
60,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Luomu:
Kyllä
Sopii vegaaneille:
Kyllä

Perinteisillä glögimausteilla maustettu Jouluaamu Luomu Glögi tarjoaa vaihtoehdon kuivemman maun omaaville, sillä siinä on vähemmän sokeria kuin keskimäärin yleensä punaviiniglögeissä. Punaviiniglögi on kevyempi myös alkoholipitoisuudeltaan, mikä tekee makuelämyksestä ihanan pehmeän.

Jouluaamu Luomu Glögi - Vähemmän sokeria, enemmän ihanuutta

Tuhdin joulun vastapainoksi kehitetty kevyempi Jouluaamu Luomu Glögi tarjoaa lempeämpiä jouluhetkiä rauhoittumiseen. Kiireen keskellä on lupa nauttia kuppi kuumaa juomaa, ehkä suklaapalan kera, sillä tällä glögillä ei sokeriövereitä saa aikaiseksi. Pysähdy hetkeksi ja nauti kepeämmästä joulun ajasta.

Luomua ja vegaanista

Jouluaamu Luomu Glögi on valmistettu espanjalaisesta luomu punaviinistä. Perinteisillä glögimausteilla maustetussa glögissä viinin rooli pääsee paremmin oikeuksiinsa matalamman sokeripitoisuutensa ansiosta. Siinä on käytetty vain luontaisia aromeja ja Jouluaamu Luomu Glögi sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Sisältää kanelia, kardemummaa, neilikkaa ja inkivääriä.

Lämmitä höyryävän kuumaksi

Jouluaamu Luomu Glögi nautitaan lämmitettynä, jolloin mausteet pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Varo lämmittämästä liian kuumaksi, etteivät glögin herkulliset aromit pala.

Hiilineutraalilta juomatehtaalta

Uutuus Jouluaamu Luomu Glögi on valmistettu ja pullotettu Turun Artukaisissa sijaitsevalla hiilineutraalilla juomatehtaalla. Tehdas on vastuullisuusstrategiansa mukaisesti tehnyt ympäristötavoitteisiin liittyviä toimenpiteitä ja toimii nyt 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Turun Juomatehdas on saanut myös tunnustusta kansainvälisessä Green Awards- kilpailussa vuonna 2019, jossa palkittiin yrityksiä juoma-alan kestävää kehitystä konkreettisesti edistävistä teoista.

Alko verkkokauppalinkki