Gato Negro Chardonnay 300 cl hanapakkaus

“Hyvä viini buffetpöytään.”

Hinta Alkossa

29,99 €

Rypäle

Väri

Kullankeltainen.

Tuoksu

Hedelmäinen, meloniin vivahtava.

Maku

Kuiva, runsas, aromikas, banaaninen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Central Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
300
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
n. 29 €
Litrahinta:
10,00 €
Alkon tuotekoodi:
008021
EAN:
7804300122485
Pulloja / laatikko:
4 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2015 -opas arvioi viinin sopusuhtaiseksi ja miellyttäväksi kokonaisuudeksi. Viini on edullinen ostos ja enemmän kuin hintansa arvoinen. Monikäyttöinen viini kesäisten retkien eväskoriin. .

Palkinnot

Chardonnay 2008, Wine Spectator 83 pistettä
Hot Brand Award, maaliskuu 2011, Impact Magazine, USA
Vina San Pedro: Uuden Maailman Vuoden Viinitalo -palkinto marraskuu 2011, Wine Enthusiast -lehti

Hyvä valkoviini noutopöytään ja seurusteluun

Gato Negro -viinien rypäleet ovat kasvaneet Lontuen laaksossa Chilen keskiosissa ja tarha, josta ne tulevat, on yksi maailman suurimpia, kooltaan huikeat 1.200 hehtaaria. Gato Negro Chardonnay on erinomainen yleisviini esimerkiksi nautittaessa seisovan pöydän antimista esimerkiksi paistetulle kalalle ja äyriäisille. Hyvä valinta myös seurusteluviiniksi sellaisenaan ja hyvin jäähdytettynä. Suosittelemme tarjoilulämpötilaksi 8-11 astetta.

Gato Negrolla on suomenkieliset Facebook-fanisivut. Liity Gato Negron Facebook-faniksi ja saat ensimmäisenä tiedon kivoista kilpailuista ja Mustan Kissan kuulumisista. Facebookin pääset tästä.

Gato Negro on suomalaisten suosikki

Uudet viinibrändit tulevat ja menevät, mutta Gato Negro pitää vuodesta toiseen pintansa suomalaisten kestosuosikkina. Kysymykseen Tunnetko Gato Negro -viinin? vastaa myöntävästi 86 % yli 18-vuotiaista suomalaisista. Toiseksi sijoittuneen viinibrändin tuntee huomattavasti harvempi eli 71 %.* Korkea tunnettuus näkyy myös myynneissä - vuonna 2013 Gato Negro säilytti asemansa myydyimpänä punaviininä ja nousi myös Suomen myydyimmäksi valkoviiniksi. Pelkästään kolmea suosituinta Gato Negro -viiniä myytiin Alkossa huikeat yli 2,1 miljoonaa litraa eli paljon enemmän kuin mitään muuta viinibrändiä.

Gato Negron taru alkoi vuonna 1960 ja vuosien saatossa se on kehittynyt punaisesta sekoiteviinistä tunnetuksi viiniperheeksi, joka koostuu kahdeksasta eri rypälelajikkeesta. Laatua on vuosien varrella jatkuvasti parannettu mm. uusia kasvualueita kartoittamalla ja se on kantanut hedelmää. Gato Negro oli myös ensimmäinen chileläinen viinibrändi, josta amerikkalaislehdistö on koskaan kirjoittanut ja tänä päivänä kissaviiniä kaadetaan lasiin jossain päin maailmaa joka toinen sekunti. Gato Negro -viinejä viedään yli 80 maahan Suomen ollessa yksi suurimpia vientikohteita.

Gato Negron 3 litran hanapkkauksia on Alkossa myynnissä kolme erilaista.

* NMA & Pernod Ricard survey conducted Nov/Dec 2009.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös