Lola Mola Sangria 5,5 %

Päivittäistavarakaupat
“Matala-alkoholinen, herkullinen ja laadukas sangria”

Ruokasuositukset

Nautiskeluviini

Rypäle

Väri

Tumma kirsikanpunainen

Tuoksu

Hedelmäinen, hilloinen, makean mausteinen

Maku

Makea, kirsikkahilloinen, hedelmäinen, appelsiininkuorinen, neilikkainen, kardemummainen, hennon kukkainen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
DO La Mancha
Tuottaja: Saatavuus:
Päivittäistavarakaupat
Pullokoko:
100
Alkoholia:
5,50 %
Hintaryhmä:
0
EAN:
8437014338102
Sokeripitoisuus:
85,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Makea

Laadukas valmis sangria

Herkullinen ja näyttävä Lola Mola -sangria on innovatiivisen Barcelona Brandsin kehittämä aurinkoisen kesän hittituote, mutta toki ilahduttaa kaikkina vuoden aikoina ja kaikissa sääolosuhteissa. Se on valmistettu aidoista raaka-aineista: espanjalaisesta punaviinistä, valencialaisten appelsiinien mehusta, Välimeren sitruunamehusta sekä mausteista ja yrteistä. Erityisesti Tempranillo -rypäleen punaviinipohjan korkeaan laatuun ja erinomaiseen makuun on panostettu, jolloin punaviinin maustamiseen käytetyt luonnon raaka-aineet, sitrushedelmät ja mausteet korostuvat tyylikkäästi niin tuoksussa kuin maussa.

Lola Mola on laadukas valmis Sangria, johon helposti sujauttaa appelsiinilohkot koristeeksi sekaan suoraan pullon suusta, ja lisäksi pullosta saa jälkikäteen uudelleen suljettavan juomakannun monipuoliseen hyötykäyttöön. Lola on yksi espanjan kielen suosituimmista ja perinteikkäimmistä naisen nimistä. Tuote on kehitetty erään Lolan ja hänen perheensä perinteistä sangria-reseptiä kunnioittaen. Perinteisen reseptin löydät pullonkorkin päällä olevasta sinetistä.

Lola Mola palkittiin sarjassaan kultamitalilla näyttävästä, poikkeuksellisesta pakkauksestaan kansainvälisessä Pentawards -kilpailussa vuonna 2017, joka vuosittain palkitsee ja nostaa esiin innovatiivista pakkaussuunnittelua.