Masseria Altemura Sasseo

“Apulian Amarone”

Hinta Alkossa

18,48 €

Rypäle

Väri

Tumma rubiininpunainen

Tuoksu

Intensiivisessä tuoksussa luumua, punaisista marjoista tehtyä hilloa ja makeaa mausteisuutta.

Maku

Lämmin ja täyteläinen maku, jossa kypsää miltei makeaa hedelmäisyyttä ja pehmeää tanniinisuutta.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Salento IGT
Tuottaja: Saatavuus:
Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
14,50 %
Hintaryhmä:
18-19 €
Litrahinta:
24,51 €
Alkon tuotekoodi:
943457
EAN:
8002235001014
Sokeripitoisuus:
7,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Rypäleosuudet:
100%

Palkinnot

Pronssia - International Wine Challenge 2014 (UK)

Pronssia - International Wine&Spirit Competition 2013 (UK)

Reseptit

Apuliassa sijaitseva Masseria Altemuran viinitila sijaitsee Primitivo di Manduria DOC -viinintuotantoalueen sydämessä Salenton niemimaalla. Viinitilalla keskitytään perinteisten apulialaisten lajikkeiden, kuten Primitivon ja Negroamaron viljelyyn.

Apulia sijaitsee Kaakkois-Italiassa ja on saapasvaltion vanhimpia viinintuotantoalueita. Maakunta on tänä päivänä Italian toiseksi suurin viinintuottaja ja Apulian viinitarhat levittäytyvät yli 85 000 hehtaarin kokoiselle alueelle. Italian saappaankärjessä tuotetut viinit ovat kärsineet massaviinien maineesta, mutta tänä päivänä Apuliassa tuotetaan myös laadukkaita ja persoonallisia viinejä perinteisistä sekä kansainvälisesti tunnetuista lajikkeista. Alueella on eriomaiset edellytykset tuottaa laatuviinejä ja tämän tosiseikan ovat huomanneet monet tunnetut italialaiset viiniyritykset. Ilmastoltaan Apulia on kuumaa viininviljelyaluetta. Lämpimän ilmaston vuoksi Apuliassa tuotetaan lähinnä tummia ja rustiikkeja punaviinejä.

Sasseo on valmistettu 100 % Primitivo-rypäleestä, joka tunnetaan maailmalla myös nimellä Zinfandel. Väriltään viini on tumman rubiininpunainen. Intensiivisessä tuoksussaon luumua, punaisista marjoista tehtyä hilloa ja makeaa mausteisuutta. Lämmin ja täyteläinen maku, jossa kypsää miltei makeaa hedelmäisyyttä ja pehmeää tanniinisuutta.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös