Merry Pinkmas Rosé Glögi - pikkujoulujen pelastaja

Merry Pinkmas Rosé Glögi Luomu

“Raikas glögiskumppa!”

Hinta Alkossa

9,98 €

Ruokasuositukset

Aperitiivi

Väri

Vaaleanpunainen

Tuoksu

Hedelmäinen, glögimausteinen, neilikkainen.

Maku

Makea, keskihapokas, karhunvatukkainen, kaneliomenainen, kevyen persikkainen, glögimausteinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
8,00 %
Hintaryhmä:
9-10 €
Litrahinta:
13,17 €
Alkon tuotekoodi:
622427
EAN:
6438324702937
Sokeripitoisuus:
75,00 g/l
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Luomu:
Kyllä
Sopii vegaaneille:
Kyllä

Kylmänä tarjottava kuohuviinipohjainen glögi on raikas ja täynnä joulun mausteita. Se sopii kepeytensä ansiosta erinomaisesti alkumaljaksi, vaikkakin makeustasonsa puolesta kestää tarjoilun jopa jääpaloilla.

Merry Pinkmas Rosé Glögi - säihkettä joulun odotukseen

Modernista ja energisestä tunnelmasta ammentanut kupliva juoma on kehitetty säihkyviin pikkujouluihin, jossa lämpimät juomat ehtivät viiletä vilkkaan keskustelun ja iloisten naurujen keskellä. Tähän joulujuomaan voi tarvittaessa heittää jääpalatkin mukaan, sillä viileys tekee juomalle hyvää.

Luomua ja vegaanista

Pinkistä juhlatunnelmasta inspiroitunut kuohuviiniglögi saa raikkaan ja hedelmäisen roseéviinin pariksi perinteiset glögimausteet. Rennon juhlavalla tyylillä puettu glögi on tehty luomuviiniin ja se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Iloisilla kuplilla viimeistelty joulujuoma nautitaan kylmänä rennossa seurassa ja on tehty jaettavaksi. Matalampi alkoholipitoisuus pitää juhlatunnelmaa yllä pidempään.

Sisältää kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä.

Hiilineutraalilta juomatehtaalta

Uutuus Merry Pinkmas Rosé Glögi on valmistettu ja pullotettu Turun Artukaisissa sijaitsevalla hiilineutraalilla juomatehtaalla. Tehdas on vastuullisuusstrategiansa mukaisesti tehnyt ympäristötavoitteisiin liittyviä toimenpiteitä ja toimii nyt 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Turun Juomatehdas on saanut myös tunnustusta kansainvälisessä Green Awards- kilpailussa vuonna 2019, jossa palkittiin yrityksiä juoma-alan kestävää kehitystä konkreettisesti edistävistä teoista.

Alko verkkokauppalinkki