Hinta Alkossa
4,29 €
Ruokasuositukset Nautiskelujuoma Seurustelu
Väri
Runsaanpunainen
Tuoksu
Marjainen, kanelinen, neilikkainen
Maku
Kirsikkahilloinen, herukkainen, piparkakkuinen, pomeranssinen.
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Suomi
Alue
Turun hiilineutraali tehdas
Tuottaja
Pernod Ricard Finland
Saatavuus
Alko
Pullokoko 37,5 cl
Alkoholi 8,69 g
Alkoholi, annoskoko 8,69 g
Alkoholia 11 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Luomu Sopii vegaaneille
Hintaryhmä
0
Alkon tuotekoodi
686104
EAN
6438324702326
SKU
470232
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Sokeripitoisuus 135 g/l
Per annoskoko (100ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
492/117
492/117
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
0,00g
Hiilihydraatti
14,50g
14,50g
-josta sokereita
14,50g
14,50g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,010g
0,010g
Ainesosat
Espanjalainen luomu punaviini, vesi, luomu sokeri, luontaiset mausteuutteet ja aromit, hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo, kaliumdisulfiitti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Nordforsin laadukkaan glögin viini on tarkkaan valikoitu ja se antaa glögille pehmeän, mutta ryhdikkään pohjan. Täydellisen viinin ja glögimausteiden tasapainoinen liitto tekee tästä suomalaisten joulujuomasta vastustamattoman herkullisen. Vankan historian omaava glögifabriikki kunnioittaa perinteitä, mutta myös vihreitä valintoja. Myydään pienessä pullokoossa!

Nordforsin glögifabriikki - Luomu Punaviiniglögi

Nordforsin suvun vanhin vesa tunnettiin varsinaisena seuramiehenä, joka kestitsi ystäviään vuoden tärkeimpinä (ja vähemmän tärkeinä) juhlapyhinä. Ja näissä juhlissa tarjolla oli vain parasta, usein pohatan omasta valikoimasta.

Nordforsin Glögifabriikin punaviiniglögi valmistetaan samalla pieteetillä, kuin millä Anders Bernhard Nordfors valmisti maukkaat viininsä ja liköörinsä jo yli 150 vuotta sitten. Patruunan ohjeista tärkein oli "meillä tehdään vain parasta, aina". Ja niin se on edelleenkin.

Luomua ja vegaanista

Nordfors Luomu Punaviiniglögi valmistetaan espanjalaisesta luomu punaviinistä. Siinä on käytetty vain luontaisia aromeja ja se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Sisältää kanelia, neilikkaa, kardemummaa, inkivääriä ja sitrusta.

Lämmitä höyryävän kuumaksi

Nordfors Luomu Punaviiniglögi nautitaan lämmitettynä, jolloin mausteet pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Varo lämmittämästä liian kuumaksi, etteivät glögin herkulliset aromit pala.

Hiilineutraali tehdas

Nordfors Luomu Punaviiniglögi on valmistettu ja pullotettu Turun Artukaisissa sijaitsevalla hiilineutraalilla juomatehtaalla. Tehdas on vastuullisuusstrategiansa mukaisesti tehnyt ympäristötavoitteisiin liittyviä toimenpiteitä ja toimii nyt 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Turun Juomatehdas on saanut myös tunnustusta kansainvälisessä Green Awards- kilpailussa vuonna 2019, jossa palkittiin yrityksiä juoma-alan kestävää kehitystä konkreettisesti edistävistä teoista.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!