Nordfors Luomu Punaviiniglögi

“Vain parasta, aina!”

Hinta Alkossa

5,19 €

Ruokasuositukset

Nautiskeluviini

Väri

Runsaanpunainen

Tuoksu

Marjainen, kanelinen, neilikkainen

Maku

Kirsikkahilloinen, herukkainen, piparkakkuinen, pomeranssinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
37,5
Alkoholia:
11,00 %
Hintaryhmä:
5-6 €
Litrahinta:
9,19 €
Alkon tuotekoodi:
627014
EAN:
6438324702326
Sokeripitoisuus:
135,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Luomu:
Kyllä
Sopii vegaaneille:
Kyllä

Per annoskoko (30 ml)

Energia (kJ/kcal):
0/0
Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Hiilihydraatti:
0 g
- josta sokereita:
0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g

Per 100ml

Energia:
475/113
Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Hiilihydraatti:
14,0 g
- josta sokereita:
14,0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g
Ainesosat:
0

Nordforsin laadukkaan glögin viini on tarkkaan valikoitu ja se antaa glögille pehmeän, mutta ryhdikkään pohjan. Täydellisen viinin ja glögimausteiden tasapainoinen liitto tekee tästä suomalaisten joulujuomasta vastustamattoman herkullisen. Vankan historian omaava glögifabriikki kunnioittaa perinteitä, mutta myös vihreitä valintoja. Myydään pienessä pullokoossa!

Nordforsin glögifabriikki - Luomu Punaviiniglögi

Nordforsin suvun vanhin vesa tunnettiin varsinaisena seuramiehenä, joka kestitsi ystäviään vuoden tärkeimpinä (ja vähemmän tärkeinä) juhlapyhinä. Ja näissä juhlissa tarjolla oli vain parasta, usein pohatan omasta valikoimasta.

Nordforsin Glögifabriikin punaviiniglögi valmistetaan samalla pieteetillä, kuin millä Anders Bernhard Nordfors valmisti maukkaat viininsä ja liköörinsä jo yli 150 vuotta sitten. Patruunan ohjeista tärkein oli "meillä tehdään vain parasta, aina". Ja niin se on edelleenkin.

Luomua ja vegaanista

Nordfors Luomu Punaviiniglögi valmistetaan espanjalaisesta luomu punaviinistä. Siinä on käytetty vain luontaisia aromeja ja se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Sisältää kanelia, neilikkaa, kardemummaa, inkivääriä ja sitrusta.

Lämmitä höyryävän kuumaksi

Nordfors Luomu Punaviiniglögi nautitaan lämmitettynä, jolloin maustteet pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Varo lämmittämästä liian kuumaksi, etteivät glögin herkulliset aromit pala.

Hiilineutraali tehdas

Nordfors Luomu Punaviiniglögi on valmistettu ja pullotettu Turun Artukaisissa sijaitsevalla hiilineutraalilla juomatehtaalla. Tehdas on vastuullisuusstrategiansa mukaisesti tehnyt ympäristötavoitteisiin liittyviä toimenpiteitä ja toimii nyt 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Turun Juomatehdas on saanut myös tunnustusta kansainvälisessä Green Awards- kilpailussa vuonna 2019, jossa palkittiin yrityksiä juoma-alan kestävää kehitystä konkreettisesti edistävistä teoista.

Alko verkkokauppalinkki