Pato Amado 37,5 cl

“Kätevän pienessä pullossa”

Hinta Alkossa

4,98 €

Rypäle

Väri

Syvänpunainen

Tuoksu

Rehevän hedelmäinen.

Maku

Tasapainoinen, hennon mausteinen ja vaniljainen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
37,5
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
4-5 €
Litrahinta:
13,01 €
Alkon tuotekoodi:
441164
EAN:
6438324701718
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl

Per annoskoko (30 ml)

Energia (kJ/kcal):
0/0
Hiilihydraatti:
0 g
- josta sokereita:
0 g
Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g

Per 100ml

Energia:
316/75
Hiilihydraatti:
0,0 g
- josta sokereita:
0,0 g
Rasva:
0 g
- josta tyydyttynyttä:
0 g
Proteiini:
0 g
Suola:
0 g
Ainesosat:
0

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2015 arvio: Arvio: Kypsän hedelmäinen, luonteeltaan varsin muheva tuoksu. Siinä on tummia marjoja ja paahteisuutta. Keskitäyteläinen maku on suutuntumaltaan pehmeä. Maussa on luumua ja maaperän multaisuutta. Pehmeät tanniinit tuovat kokonaisuuteen ryhtiä. Tasainen, helposti lähestyttävä kokonaisuus.Ruokasuositus: Monikäyttöinen viini arkiruokien seuraan.

Hyvä punaviini seurusteluun ja grilliherkuille

Kaj Stenvallin Iso Juhlapuku niminen maalaus on maalattu varta vasten Pato Amadon etikettiä koristamaan. Etiketin maalauksessa Pato Amado, suomeksi rakastettu ankka, on juuri valmistautunut juhlaa varten, johon olennaisena osana viini tietysti kuuluu. Ankkahahmo ei kuitenkaan koskaan ole turhan tärkeilevä, liian fiini. Samalla tavoin Pato Amado on punaviini, jota sopii nauttia myös niissä arkisemmissa hetkissä, joihin sopivaa pientä juhlan tuntua tuo lasillinen hyvää punaviiniä.

Pato Amadossa yhdistyvät klassiset Cabernet Sauvignon ja Merlot rypälelajikkeet harmoniseksi viiniksi. Sen väri on syvän punainen ja tuoksu rehevän hedelmäinen vivahtaen aavistuksen karhunvadelmille. Merlot rypäle tuo viiniin pehmeän pyöreää hedelmäisyyttä, kun taas Cabernet luovuttaa viinille sen kitalaella aistittavan syvyyden ja runsaan rakenteen. Viini on oivallista seuraa maukkaille liharuoille ja juustoille. Pato Amado on lisäksi erinomainen seurustelun lomassa nautittava viini.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös